Wheel of Consent
vrijdag 14 februari

Prijs:
De kosten bedragen €35 als je zelf betaalt en €50 voor wie de organisatie betaalt (inclusief BTW). Vanwege de zaalcapaciteit hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Website:
www.ai-opener.nl

Link naar inschrijven/betalen


Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie

Op 14 februari 2020 organiseert Ai-opener voor het derde achtereenvolgende jaar een Onderwijsmiddag in centrum Djoj.

Carlijn Odijk-Bergmans van de organisatie ‘Down to earth’ is onze gastspreker. Met haar diverse achtergronden in het onderwijs (PABO-docent, basisschool leerkracht, ontwikkelaar rekenmethode en intern begeleider) en passie voor zowel Geweldloze Communicatie als het gedachtegoed van ‘Down to earth’, neemt zij ons mee op een virtuele reis. Aansluitend zijn er diverse workshops waarin je je kennis over de toepassingen van Verbindende Communicatie in het onderwijs kan verdiepen, ervaringen uit kan wisselen of kan kennismaken met dit proces. We sluiten de middag af met een drankje bij de bar en de gelegenheid om te netwerken.

Het afgelopen jaar kwamen er zo’n 85 docenten uit PO/VO en WO en anderen werkzaam in het onderwijs af op deze onderwijsmiddag. Het je interesse? De inhoud van de workshops zullen we binnenkort bekend maken op onze website www.ai.opener.nl of houd onze nieuwsbrief in de gaten. Voorafgaand aan het middagprogramma is er de mogelijkheid om de film ‘Down to earth’ (nogmaals) te bekijken.

Kijk voor ons onderwijsaanbod op www.ai-opener.nl.

Locatie is Centrum Djoj, A.Duyklaan 5-7 in Rotterdam.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 14 februari 2020
13.30
Onderwijsmiddag


Sjamanistisch Festival