Biodanza met Monique Sajet
OP AFSPRAAK.
Het reserveringsysteem is op alle dagen van de week 24/7/365 beschikbaar voor reserveren/boeken en betalen. Een reservering wijzigen kan online tot uiterlijk 24 uur voor uw afspraak/reservering via de link hieronder! Voor wijziging of annulering binnen 24 uur voor uw afspraak wordt in principe 100% annuleringsfee in rekening gebracht. U logt ten alle tijde in op uw persoonlijk account en maakt de reservering en wijziging daar aan nadat u akkoord bent gegaan met onze disclaimer! Zonder akkoord op onze disclaimer krijg u geen toegang tot ons reserveringssysteem.

Prijs:
€ 25,00 voor 90 minuten of korter. Boeken kan via de link hieronder. Op donderdag is een éénmalige introductiefloating mogelijk van max 60 minuten voor €15,- uitsluitend in combinatie met Sauna bezoek. Voor het bestellen van een introductiefloating, uitsluitend op donderdagavond in combinatie met de Sauna neem je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonisch contact op met 010-2850236. Je kan ook een cadeaubon kopen om de floating cadeau te doen. De cadeaubon is verkrijgbaar aan de bar van Centrum Djoj.

Website:
www.djoj.nl

Link naar inschrijven/betalen


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

VERSTILLING
Floating biedt een ruimte waarin je de sensatie van gewichtloosheid kan ervaren.
Een diepgaande ontspanning.

Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.

Je kan ervoor kiezen om in het donker en in stilte te floaten of om geluid en/of licht te gebruiken in de cabine. Let op: Centrum Djoj garandeert niet dat er geen omgevingsgeluiden zijn. Indien je dat wel wenst, dan adviseren wij je om telefonisch een afspraak te maken, dan kunnen we samen het juiste moment bepalen.

VOORBEREIDINGEN VOORAF
• Vermijd scheren voor het floaten. Het zoute water prikt als je je net geschoren hebt.
• Minimaliseer cafeïne inname voor diepere ontspanning.
• Neem een kleine maaltijd en zorg dat je voldoende gedronken hebt (maar niet te veel).
• Fysieke activiteiten zoals yoga/joggen/fietsen ondersteunen je float ervaring.
• Als je haar recentelijk geverfd is kan je niet floaten. Wanneer je na het douchen je haar afdroogt en de haarverf nog sporen achterlaat op de handdoek, is het te vroeg om te floaten.

ACHTERAF
• Drink voldoende.
• Neem de tijd om je float ervaring te integreren.

WIJ VERZORGEN
shampoo/conditioner & douchegel, handdoeken en oordopjes.

VEEL GESTELDE VRAGEN
- Moet ik van tevoren reserveren?
Ja, via de "Link naar inschrijven/betalen" . Zo kunnen wij de beschikbaarheid van de floating cabine garanderen. Je kunt online boeken en betalen.

- Hoe bereid ik mijzelf voor op een float, en wat neem ik mee?
Je hoeft niets mee te nemen. Floaten is het fijnst zonder zwemkleding. Je beschikt over je eigen privé float ruimte. Voor meer informatie, bekijk de voorbereidingen.

-Wat als ik claustrofobisch ben?
De floatomgeving is specifiek ontwikkeld ter bevordering van diepe ontspanning. Mensen voelen zich doorgaans al snel veilig en comfortabel. Je kan je float starten met de klep open en met verlichting en muziek. Je hebt ten alle tijde controle over de klep, het licht en de muziek.

- Hoeveel cabines hebben jullie?
Momenteel hebben wij één cabine operationeel.

-Hoe zit het met de waterkwaliteit?
Na iedere float wordt het volledige watervolume gereinigd.
Het water bestaat voor 35% uit Epsom zout, een omgeving waarin pathogene organismen zoals virussen en bacteriën nauwelijks kunnen overleven. Ons filtersysteem gebruikt UV-licht, waterstofperoxide en is voorzien van een katoenfilter voor optimale waterkwaliteit.

- Kan je samen floaten?
Wij bieden floaten aan als individuele ervaring, met zo min mogelijk externe prikkelingen om optimale ontspanning voor lichaam en geest te stimuleren.

- Wat als je in slaap valt tijdens het floaten?
Dit is volkomen veilig en vaak buitengewoon ontspannend.

- Kan ik floaten tijdens de zwangerschap?
Met name in het 2e en 3e trimester biedt floating een enorme meerwaarde. Heerlijk om veilig voor langere tijd op je rug te drijven, verlost van de stress van zwaartekracht. We adviseren wel altijd om te overleggen met een medisch gekwalificeerde professional.

- Word ik niet helemaal gerimpeld na zo'n lange tijd in het water?
Je verlaat de cabine niet oud en gerimpeld, maar jong en vitaal. Het mineraalrijke water verzorgt de huid, en maakt deze zacht en gezond.

- Kan ik floaten tijdens mijn menstruatie?
Dit is geen enkel probleem, neem dan dezelfde voorzorgsmaatregelen die je zou treffen voor het zwembad.

- Kan ik blijven na mijn float?
We raden je zeker aan de tijd te nemen die voor jou goed voelt. Reflectie en verdieping dragen bij aan een meer volledige float ervaring. Wij bieden je gratis thee en voldoende ruimte om te integreren, te schrijven of te tekenen.

Boeken/reserveren kan via de link ter linkerzijde "Link naar inschrijven/betalen"

Je kan ook een cadeaubon kopen om de floating cadeau te doen.
De cadeaubon is verkrijgbaar aan de bar van Centrum Djoj.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vijf Ritmes - Pure Dance Fascia Fit Academy
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Non-dualiteit Bewust Ondernemers Netwerk Café Time Bender Experience Hopi Wijsheid Moondance Kerstbiodanza Capoeira lessen voor Kinderen Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: The Next Level (Energie) Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Reis naar de rijkdom in jezelf Vrienden van Djoj Boeddha Festival 9 febr Expression of the Art within You Fascia Fit Academy Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration Sjamanistisch Festival Stargate Workshops Leren Loslaten, door Jan Bommerez Intuïtie & persoonlijke kracht Vijf Ritmes - Pure Dance Playful Abundance Tantra workshop Single Avonden - Slow Dating Open dagen Voorjaar 2020


Fascia: The Next Level (Energie)