Open Dagen 5 & 6 januari 2019
woensdag 10 oktober

Prijs:
€30 per consult

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Consult Reading & Healing

Regelmatig zijn wij in Djoj voor Trainingen en Workshops. Regelmatig komt de vraag of het ook mogelijk is een privé consult (trance) healing of reading te krijgen.

Die mogelijkheid is er nu.

In een privé consult kun je bij ons terecht voor allerlei vragen die je hebt. Of je laten behandelen voor je klachten. Dit kan op fysiek, mentaal, maar ook spiritueel zijn. Ook contact overledenen is mogelijk. Wij geven dan de boodschappen door die we krijgen.

Consulten duren ongeveer een half uur. Liefst op afspraak, maar je kunt op de gegeven tijden ook kijken of er een plekje is.

We gaan je zien!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 10 oktober 2018
17:00-22:00
Graag vooraf een afspraak maken

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantra, bewust in contact Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abudance Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Reading en Healing Basis en verdieping Tantra festival 10 november Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Faciafit Stargate workshops Sjamanistisch Festival Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva Leren los laten, Jan Bommerez


Reading en Healing Basis en verdieping