One Tribe Biodanza zomeravonden
OP AFSPRAAK.

Prijs:
280,- voor 8 avonden

Download informatie

Adem & Energie in Balans - vrouwen

Adem is de bron van leven. Maar ook van rust, van kalmte, van geluk, welzijn en vitaliteit. Nergens anders zijn lichaam en geest zo verbonden als bij de ademhaling. Want als je lichaam niet tot rust kan komen, kan je hoofd dat ook niet. Ademhaling is er altijd. Zelfs als je ‘niets’ doet, haal je adem. Maar juist omdat ademhaling zo vanzelfsprekend is, staan we er niet bij stil wat ademtraining voor ons kan betekenen...

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning te ervaren? Je meer thuis te voelen in je lichaam? Je energieker te voelen en meer gegrond? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen?

Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren, de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert. Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee.

Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie. Laura van der Voort, specialiste op dit gebied, leert je meer ruimte en rust te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam, met name in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Cursisten zijn vaak verwonderd als ze ervaren dat het lichaam het mag overnemen en controle plaatsmaakt voor vertrouwen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Fascia: anders dan anders Het meisje wat aan de oever verscheen Adem & Energie in balans Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Improvisatietheater Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez One Tribe Biodanza zomeravonden Expression of the Art within You Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Reading en Healing Basis en verdieping Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf


Non-dualiteit