Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
OP AFSPRAAK.

Prijs:
280,- voor 8 avonden

Download informatie

Adem & Energie in Balans - vrouwen

Adem is de bron van leven. Maar ook van rust, van kalmte, van geluk, welzijn en vitaliteit. Nergens anders zijn lichaam en geest zo verbonden als bij de ademhaling. Want als je lichaam niet tot rust kan komen, kan je hoofd dat ook niet. Ademhaling is er altijd. Zelfs als je ‘niets’ doet, haal je adem. Maar juist omdat ademhaling zo vanzelfsprekend is, staan we er niet bij stil wat ademtraining voor ons kan betekenen...

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning te ervaren? Je meer thuis te voelen in je lichaam? Je energieker te voelen en meer gegrond? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen?

Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren, de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert. Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee.

Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie. Laura van der Voort, specialiste op dit gebied, leert je meer ruimte en rust te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam, met name in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Cursisten zijn vaak verwonderd als ze ervaren dat het lichaam het mag overnemen en controle plaatsmaakt voor vertrouwen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit One Tribe Biodanza zomeravonden Reading en Healing Basis en verdieping Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Expression of the Art within You Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Playful Abundance Tantra workshop Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Sprankeling voor jezelf en je kind Adem & Energie in balans Biodanza Festival Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza met Monique Sajet Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Buitengewoon Djoj Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni


Basiscursus Ontspanningsmassage