Faciafit
vrijdag 31 augustus

Prijs:
Helderziende consult € 70,- (60 min); Healing € 80,- (90 min)

Website:
dawoodhealingencoaching.nl


Healen van emotionele blokkades

De oorzaak voor het ontstaan van ziekte ligt in het niet goed functioneren van onze levenskracht wat zich uit in lichamelijke en psychische ziekten.
Iedere ziekte drukt zich uit in een scala aan symptomen. Het zijn deze symptomen die de zwakte en de verstoorde werking van onze levenskracht laten zien.

Symptomen maken de zwakte van de levenskracht zichtbaar. Door de levenskracht in ons systeem op een Natuurgeneeskundige wijze gezond te maken verdwijnen ziektesymptomen en zijn lichaam en geest weer in balans met voldoende levenskracht.
Hoe doe ik dit vanuit mijn praktijk voor mijn clienten:

Mijn naam is Michael Dawood. Ik ben met een sterke gevoeligheid geboren om mensen te helpen, door met mijn gave emotionele blokkades te lezen en te genezen in lichaam, geest en ziel.

Via een helderziende reading breng ik de onderliggende oorzaken van psychische en lichamelijke blokkades/ongemakken aan het licht. U moet hierbij denken aan energetichche lekkages in de aura/chakra's, allergien, reuma, onzuivere familielijnen, geboorte trauma's, energieverlies na ontslag, echtscheiding, overlijden van een dierbare etc.

Het healen van de emotionele blokkades doe ik na de reading middels een combinatie van Natuurgeneeskundige methoden waarbij u moet denken aan: Shiatsu massage, Cranio Sacrale therapie, Klassieke Homeopathie, Sjamanisme, Bloesem therapie, Reiki Master technieken en aura/chakra reparatie. Elke healing wordt aan het einde ondersteund met psychologische ondersteuning en adviezen

Voor client ervaringen wil ik u verwijzen naar mijn website:

Heeft u een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen dan worden mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoed.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 31 augustus 2018
09:00-13:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Michael Dawood
Dawood Healing & Coaching


Mobiel:0610001067
www.dawoodhealingencoachin...
dawoodmn@hotmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Pure Dance Eva De ontdekking van het ware zelf Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Tantra, bewust in contact Cursus Feng Shui Je ruimte innemen, improvisatietheather Playful Abudance Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops Faciafit Adem & Spieren in Balans Tantra festival 10 november Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival


Ecstatic Dance (original)