Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Prijs:
Neem contact met me op over kosten van individuele sessies en cursussen.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Vaak hebben we hierin een reactiepatroon, een standaard manier van omgaan ermee.
In de individuele sessies en de cursussen die ik bied, kun je in jezelf opmerken dat er ook andere, helende, mogelijkheden zijn om op onaangename, moeilijke of soms zelfs ondraaglijke situaties te reageren. Aandacht heeft effect op je oorsuizen, we oefenen met heel verschillende wijzen van aandacht geven aan onszelf en aan het oorsuizen. Dan kun je ontdekken dat er iets met het oorsuizen gebeurt en dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De oefeningen kunnen je in contact brengen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. De ervaring krijgen dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je oorsuizen en inzicht verkrijgen in het hoe en waarom dit kan, geeft ook ontspanning. En ontspanning heeft ook weer effect op je oorsuizen.

Door het oefenen met verschillende zelfhelende methoden kun je ontdekken wat bij jou met beste werkt. De individuele sessies en cursussen leren je niet alleen met oorsuizen om te gaan, maar leren je ook veel over je’zelf’. Het brengt je in contact met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde, met, en ondanks het oorsuizen.

Op dit moment zijn geen cursussen gepland vanwege het schrijven aan een nieuw boek. Wel zijn individuele sessies mogelijk, in mijn praktijk, in Centrum Djoj of via Skype (ook in het Spaans of Engels).

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj Beleef je lijf festival 24 maart Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!


Dans De Vijf Ritmes