Expression of the Art within You
OP AFSPRAAK.
Dagelijks tot 22 uur, volgens afspraak

Prijs:
Anderhalf uur sessie 100 euro. Informeer naar het 'Tinnitus pakket'.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Aandacht geven aan jezelf heeft effect op je oorsuizen. Er zijn echter heel verschillende vormen van aandacht geven. In individuele sessies kun je ervaren dat bepaalde aandacht iets met je oorsuizen doet. Dan kun je ontdekken dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Toch zit er ondanks al die verschillen ook een gemeenschappelijke logica achter. Als je de logica leert doorzien bij jezelf en het proces hoe je reageert, geeft dit op een dieper niveau ontspanning en een hoopvol perspectief voor de toekomst. Ontspanning die op zich weer een verlichtend effect op je oorsuizen heeft.

Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. Zo opent het oorsuizen een breed perspectief van inzicht, transformatie en bewustzijn. Met concrete oefeningen kun je zelf ervaren welke helende mogelijkheden er zijn om het oorsuizen te verlichten. Ze kunnen je ook in contact brengen met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde. Met oorsuizen en soms opeens ook zonder…

Er is ruimte en respect voor ieders individuele ervaring.
De ervaring leert dat 1-4 sessies voldoende zijn om zelf te ervaren wat bij jou werkt.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Improvisatietheater
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Bewust Ondernemers Netwerk Café Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Expression of the Art within You Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Biodanza met Monique Sajet One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Improvisatietheater Single Avonden - Slow Dating Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag DansKlank dagen Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abundance Tantra workshop Buitengewoon Djoj Adem & Energie in balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza Festival Fascia: anders dan anders


Adem & Energie in balans