Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
OP AFSPRAAK.
Dagelijks tot 22 uur, volgens afspraak

Prijs:
Anderhalf uur sessie 100 euro. Informeer naar het 'Tinnitus pakket'.

Website:
www.sylvia-i-saakes.com

Download informatie

Oorsuizen (Tinnitus) en rust

Oorsuizen (tinnitus) kan als een bliksem inslaan. Opeens dringt het tot je door dat er een geluid in je hoofd zit. Dat kan veel in je leven teweegbrengen. Maar hopeloos is het niet…!

Aandacht geven aan jezelf heeft effect op je oorsuizen. Er zijn echter heel verschillende vormen van aandacht geven. In individuele sessies kun je ervaren dat bepaalde aandacht iets met je oorsuizen doet. Dan kun je ontdekken dat je er zelf invloed op kunt uitoefenen.

De wijze waarop we reageren op oorsuizen is voor een ieder verschillend. Toch zit er ondanks al die verschillen ook een gemeenschappelijke logica achter. Als je de logica leert doorzien bij jezelf en het proces hoe je reageert, geeft dit op een dieper niveau ontspanning en een hoopvol perspectief voor de toekomst. Ontspanning die op zich weer een verlichtend effect op je oorsuizen heeft.

Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke stilte en rust, ondanks het oorsuizen. Zo opent het oorsuizen een breed perspectief van inzicht, transformatie en bewustzijn. Met concrete oefeningen kun je zelf ervaren welke helende mogelijkheden er zijn om het oorsuizen te verlichten. Ze kunnen je ook in contact brengen met diepere lagen in jezelf, zoals je innerlijke stilte, rust, vreugde, kracht en liefde. Met oorsuizen en soms opeens ook zonder…

Er is ruimte en respect voor ieders individuele ervaring.
De ervaring leert dat 1-4 sessies voldoende zijn om zelf te ervaren wat bij jou werkt.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
Over de trainer
Sylvia I. Saakes
Praktijk Sylvia I. Saakes


Telefoon:0104718165
Mobiel:06 40916600
www.sylvia-i-saakes.com
info@praktijk-S.org
Sylvia I. Saakes op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je Lijf Non-dualiteit Sprankeling voor jezelf en je kind Boeddha Festival 3 febr Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance Eva Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Spieren in Balans Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Buitengewoon Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Bewust in Contact Single Avonden - Slow Dating Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Stargate workshops Biodanza Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Oud & Nieuw Celebration


Leren los laten, Jan Bommerez