Sprankeling voor jezelf en je kind
woensdag 31 oktober

Prijs:
€ 35,00. vroegboekkorting tot 15 oktober voor €29,50 excl.consumpties

Website:
www.lifehealingacademy.com


Ontdek je Ziel - Healing Avond

Tijdens deze workshop geeft Fusun Rynart eerst een korte introductie over wie ze is en wat ze doet. Ook legt ze uit wat Reconnective healing® is en wat het voor jou kan betekenen. Dan zal ze samen met iedereen een mooie en bijzondere geleide meditatie doen.
Door deze meditatie wordt er direct een belangrijke frequency voor de Reconnective healing geactiveerd. Tot slot krijgt iedereen in de groep een echte healing Reconnective healing.

Wat is Reconnective Healing?
Reconnective Healing brengt balans en heelheid op alle niveau’s. Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een behandeling is zeer geschikt als je ziek of uit balans bent, vast zit in bepaalde problemen, meer rust wil krijgen of als je het gevoel hebt stuurloos te zijn op je levenspad.

Reconnective Healing geeft goede resultaten bij:
– Stress
– Migraine
– Pijn (hoofd-, nek-, rug-, zenuw-, buikpijn)
– Reumatische aandoeningen
– Burn-out
– Chronisch vermoeidheid syndroom (ME)
– Slaapproblemen
– Verwerking en loslaten van emoties, trauma, fobieën, angsten, en veel meer.
Door een Reconnective healing krijg je meer energie, minder pijnklachten, meer plezier, creativiteit, zelfvertrouwen en het gevoel van innerlijke vrede. Ook kun je veel makkelijker omgaan met de uitdagingen van het leven. De resultaten zijn vaak opzienbarend!

Wat gebeurt er bij een Reconnective Healing?
Tijdens een behandeling worden er specifieke energieën geïnitieerd. De frequenties van deze energieën werken op kwantum niveau. Ze brengen communicatie tot stand met het DNA van de cellen van het lichaam, je geest en je ziel. Je raakt afgestemd op een hoger niveau met het universum waardoor je meer in balans komt en een diepere verbinding krijgt.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 31 oktober 2018
19:00-21:00
Ontdek je Ziel - Healing Avond

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Buitengewoon Djoj Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheater Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage Sprankeling voor jezelf en je kind Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Leren los laten, Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Biodanza Festival Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra festival 10 november Stargate workshops Playful Abudance Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Sjamanistisch Festival


Biodanza Festival