Biodanza Festival 11 april
Prijs:
2-daagse Quantum-Touch® Training € 300,- / € 150,- als herhaler

Website:
www.lifeflows.nl

Download informatie

Quantum-Touch® Training

Zelf werken aan je gezondheid? We kunnen meer dan we vaak denken!

Leren om doeltreffend te zijn in (zelf)heling in elk opzicht. Hoe HET WERKT, WAAROM HET WERKT.
Verwonder je over eenvoud en de positieve manier waarop werken met energie geleerd kan worden.

Natuurlijke bronnen aanspreken en toepassen op jezelf en ook met anderen. Je werkt met adem, met kleur, klank. Natuurlijk met aandacht en een positieve intentie.

Hoe werkt Quantum Touch®?

Het meest belangrijke is het leren focussen (de aandacht richten) op het versterken van de levenskracht (Chi, ki of prana). Dit gecombineerd met intentie, ademhaling en lichaamsbewustzijn. En versterkende technieken.

Vanuit de acceptatie van wat er is stemt de beoefenaar zich af op een situatie, een pijnplek of daar waar een emotie wordt ervaren. Met de aandacht op de levenskrachtenergie zal via resonantie het natuurlijk evenwicht kunnen herstellen. De beoefenaar werkt met aandacht, adem, afstemmen en resoneren met een positieve intentie. Het natuurlijke vermogen om te helen wordt aangesproken in degene die behandeld wordt.

Praktisch, doeltreffend en superleuk om te doen.

Blijer, zelf verantwoordelijker en gezonder in je leven en je werk staan. Een prettige leef- en werksfeer creëren. Jezelf en de ander bijstaan bij ziekteprocessen. Echt, we kunnen allemaal een positieve invloed uitoefenen, in welke situatie dan ook.

Bij het voorkomen ZIEKTEVERZUIM, en PREVENTIEF zorg leren dragen. Basiskennis voor iedereen, ook heel welkom voor de ervaren therapeut, verzorger, arts of patiënt.

Eerstvolgende training HIER
quantum_touch
Geef je HIER op!

nuchter
helder
aandacht en zorg
bewustzijn
adem
intentie
klank en kleur
voor iedereen te leren

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bodymind Festival 2020 op 22 maart Biodanza met Monique Sajet
Over de trainer
Marion Groenendal
Healingworkz - Lifeflows


Mobiel:0622291835
www.healingwork.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza Festival 11 april Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Open dagen 29 & 30 augustus Bewust Ondernemers Netwerk Café Vrienden van Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Intuïtie & Persoonlijke kracht Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Moondance Bodymind Festival 2020 op 22 maart Time Bender Experience Floating By Djoj Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden Vijf Ritmes - Pure Dance Stargate Workshops Capoeira lessen voor Kinderen Sjamanistisch Festival Wheel of Consent Anders Avondje Uit


Single Avonden