Open dag
OP AFSPRAAK.

Prijs:
€ 300,- / € 150,- voor herhalers of tot 18 jaar

Website:
www.lifeflows.nl

Download informatie

Quantum-Touch® voor partners

Tijdens deze periode, speciaal voor stellen of huisgenoten! Bij 4 stellen gaat de training door. 2x 1 dag binnen 2 weken.

Leer om doeltreffend te zijn in (zelf)heling in elk opzicht. Hoe HET WERKT, WAAROM HET WERKT. Ook behandelen op afstand gaat heel eenvoudig.
Verwonder je over de eenvoud en de positieve manier waarop werken met energie geleerd kan worden. Neem die ene persoon die je mag aanraken mee, zolang de afstandsregel er is.

Hoe werkt Quantum Touch®?

Het meest belangrijke is het leren focussen (de aandacht richten) op het versterken van de levenskracht. Dit gecombineerd met intentie, ademhaling en lichaamsbewustzijn. En versterkende technieken.

Vanuit de acceptatie van wat er is stemt de beoefenaar zich af op een situatie, een pijnplek of daar waar een emotie wordt ervaren. Met de aandacht op de levenskrachtenergie zal via resonantie het natuurlijk evenwicht kunnen herstellen. Je werkt met aandacht, adem, afstemmen en resoneren met een positieve intentie. Het natuurlijke vermogen om te helen wordt aangesproken in degene die behandeld wordt. OOK OP AFSTAND, wat nu extra fijn is.

Praktisch, doeltreffend en superleuk om te doen.

Blijer, zelf verantwoordelijker en gezonder in je leven en je werk staan. Een prettige leef- en werksfeer creëren. Jezelf en de ander bijstaan bij ziekteprocessen. Echt, we kunnen allemaal een positieve invloed uitoefenen, in welke situatie dan ook.

Dit is Basiskennis voor iedereen, ook heel welkom voor de ervaren therapeut, verzorger, arts of patiënt.

Dit is de Officiele Quantum-Touch Level I Workshop, inclusief certificaat en full-colour boekje. Superfijn om met je nabije te doen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Zomerprogramma Floating By Djoj
Over de trainer
Marion Groenendal
Healingworkz - Lifeflows


Telefoon:0622291835
Mobiel:0622291835
www.healingworkz.nl. www.l...
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Touch of Divinity, Tantradagen Floating By Djoj Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage Tantrisch Genieten Zomereditie Zomerprogramma Vrienden van Djoj Vijf Ritmes - Pure Dance Biodanza jaargroep met Brenda Intuïtie & Persoonlijke kracht Wheel of Consent Biodanza Festival 2 januari 2021 Kerstbiodanza Zomerprogramma de Quist Bewust Ondernemers Netwerk Café Sensual tantric lifestyle Alles is liefde Schilder Workshops Anders Avondje Uit AAU Single avonden Oud & Nieuw Celebration Meet up Ecstatic summer Djoj Heart of  Men Mannengroep Open dag One Tribe Biodanza Zomeravonden


Meet up