Intuïtie & Persoonlijke kracht
zondag 8 juli

Prijs:
€ 85, inclusief lunch.

Website:
www.djoj.nl


Spiritueel omgaan met hooggevoeligheid, HSP

Gronden, opschonen en benutten. Auraschoonmaken, trancereizen en oefenen.

De één ervaart hooggevoeligheid als een zegen, terwijl de ander er onder lijdt. Hooggevoeligheid, tegenwoordig vaak HSP genoemd (High Sensitive People), komt ook vaak voor bij zogenoemde nieuwetijdskinderen. Hooggevoeligheid is lastig als je geen onderscheid kunt maken tussen wat er allemaal bij je binnenkomt en dat wat van jou zelf is. Het is tegelijkertijd een zegen als je met enige discipline je talent kunt gebruiken om andere dimensies dan de gewone te kunnen verkennen. Ik zal me vooral richten op de spirituele mogelijkheden van HSP en praktische oplossingen aanreiken voor als jouw gevoeligheid je in de problemen brengt.

In de ochtend werken we met diverse technieken om je energieveld schoon te maken en op te frissen. Zo’n AuraSchoonmaak is belangrijk als je vaak spanning en emoties van anderen oppikt of als je je regelmatig uitgewoond of leeg gezogen voelt door iemand uit je omgeving, soms door overledenen of entiteiten. De oefeningen helpen je beter grenzen te stellen.

's Middags staat er een Trance Reis op het programma. Je kunt op zoek gaan naar talenten en vaardigheden, naar liefdes en vreugde uit vorige levens. Ik werk dan met (licht) hypnotische technieken, die voor de meeste mensen toegang geven tot verborgen of onderdrukte gebieden in het onderbewustzijn. De zo verkregen informatie kan uit vorige levens stammen maar net zo goed een archetypische voorstelling zijn uit het zg. collectieve onderbewustzijn. Ook een geleide fantasie of bijna-droom kan je nuttige en leuke inzichten verschaffen. Wie voor zo’n trance niet zo gevoelig blijkt te zijn help ik op weg met helderziende waarnemingen uit de aura.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 8 juli 2018
10.00-17.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
Over de trainer
Peter den Haring
Timetext


Telefoon:0703646639
Mobiel:0647756776
www.peterdenharing.nl
mail@peterdenharing.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Spieren in Balans Reading en Healing Basis en verdieping Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Tantra, bewust in contact De ontdekking van het ware zelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Je ruimte innemen, improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival


Ecstatic Dance (original)