Beleef je Lijf
woensdag 6 maart

Prijs:
€1150 voor deze module. 10 dagen in Djoj Rotterdam, 2 in Baarn. Introductie is gratis

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Anders Waarnemen & Healing Basis

De Basis training Anders Waarnemen en Healing is in principe voor iedereen. Wil je kennismaken met Trance Healing, Anders Waarnemen en je intuïtie ontplooien, of starten met de opleiding tot therapeut. Dan is deze basis opleiding iets voor jou.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Healing & Anders Waarnemen te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Anders waarnemen, maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen. Bewust te worden van wat je onbewust waarneemt.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Wat leer je.
Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

En wat leer je nog meer! Naast het maken van de 'link' met je omgeving, leer je ook het maken van een hartsverbinding en de basis van trance en in een meditatieve staat te komen. Dat klinkt pittig, maar velen hebben dit voor jou ook al geleerd. En je krijgt er veel hulp bij.

Het leren vertrouwen op wat je kunt is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze training leert.

Dus een prachtige basis voor als je wilt ontdekken, ontplooien en oefenen.

Wil je de hele opleiding tot therapeut volgen, kijk dan even op mijn website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 maart 2019
10:00-16:00
6/7-3, 3/4-4, 1/2-5, 29/30-5, 26/27-6

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beleef je Lijf Oud & Nieuw Celebration
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen 5 & 6 januari 2019 De ontdekking van het ware zelf Non-dualiteit Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Bewust in Contact Boeddha Festival 3 febr Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheater Playful Abudance Biodanza Festival Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance Eva Oud & Nieuw Celebration Stargate workshops Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Adem & Spieren in Balans Sprankeling voor jezelf en je kind Beleef je Lijf Geweldloze Communicatie Festival Single Avonden - Slow Dating


Geweldloze Communicatie Festival