Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
woensdag 6 maart

Prijs:
€1150 voor deze module. 10 dagen in Djoj Rotterdam, 2 in Baarn. Introductie is gratis

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Anders Waarnemen & Healing Basis

De Basis training Anders Waarnemen en Healing is in principe voor iedereen. Wil je kennismaken met Trance Healing, Anders Waarnemen en je intuïtie ontplooien, of starten met de opleiding tot therapeut. Dan is deze basis opleiding iets voor jou.

Deze basis is voor iedereen die zich aangetrokken voelt om meer over Healing & Anders Waarnemen te leren en zich er in wil verdiepen. Ik noem het Anders waarnemen, maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen. Bewust te worden van wat je onbewust waarneemt.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

Wat leer je.
Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

En wat leer je nog meer! Naast het maken van de 'link' met je omgeving, leer je ook het maken van een hartsverbinding en de basis van trance en in een meditatieve staat te komen. Dat klinkt pittig, maar velen hebben dit voor jou ook al geleerd. En je krijgt er veel hulp bij.

Het leren vertrouwen op wat je kunt is het moeilijkst, maar ook belangrijkst wat je in deze training leert.

Dus een prachtige basis voor als je wilt ontdekken, ontplooien en oefenen.

Wil je de hele opleiding tot therapeut volgen, kijk dan even op mijn website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 maart 2019
10:00-16:00
6/7-3, 3/4-4, 1/2-5, 29/30-5, 26/27-6

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage Playful Abudance
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Leren los laten, Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Buitengewoon Djoj Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Sprankeling voor jezelf en je kind Fascia: anders dan anders Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Playful Abudance Biodanza Festival Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans Oud & Nieuw Celebration Non-dualiteit


Adem & Spieren in Balans