5 ritmes dansreis
7 maart

Prijs:
gratis

Website:
belindaspraktijk.nl


Introductie Trance Healing-Reading

Iedereen heeft het talent om een goede Reading en Healing te geven. Het is mijn doel om je die talenten te laten ontdekken en verder te ontwikkelen. Vooral het leren vertrouwen op wat je ziet, voelt, doorkrijgt en doorgeeft is ontzettend belangrijk. Leren te vertrouwen op je intuïtie.

Leren vertrouwen krijg je door veel te doen en te oefenen. Dat is dan ook wat we doen. Dat alles op een praktische, nuchtere manier, in een veilige omgeving.

In 2 uur, leg ik kort uit wie ik ben, wat trance readen en healen is, maar doen we vooral een aantal oefeningen samen. Je zult versteld staan wat je allemaal al kunt!

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met trance reading & healing, en kennis te maken met Belinda en de manier waarop zij les geeft.

Belinda geeft al meer dan 15 jaar opleidingen en workshops in binnen- en buitenland. Binnenkort ook op Bonaire. Heeft een goedlopende praktijk in Baarn. Tijdens de workshops en opleidingen werkt ze samen met Petra de Vries en Marjolein Immink, zij zijn geaccrediteerde opleiders en hebben hun eigen praktijk in Rotterdam en Vinkeveen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 7 maart 2018
16:00-17:30
wo 7 maart 2018
20:00-21:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Reading & Healing
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Dans De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantric Djoj 5 ritmes dansreis Reis naar de rijkdom in jezelf Change - Live Your Dream Reading & Healing Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018


Tantric Djoj