Ecstatic Dance (orginal)
29 en 30 september

Prijs:
Volledige cursus €275,- (inclusief koffie, thee, en cursusmaterialen. )


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus

In deze zelfhulpcursus deel 1 komt een uitgebreide uitleg over de ontwikkeling en het ontstaan van Jin Shin Jyutsu aan bod.

Vervolgens gaan we beginnen met het waarnemen van energie, het bewustzijn vergroten en verschillende energiestromen toepassen.

Praktisch gaan we toepassen:
-Diverse "drie-eenheden": bijvoorbeeld de levensbron, de beheerder en de bemiddelaar, daarnaast ook een drietal dagelijkse reeksen.
- Introductie van de verschillende houdingen, de herkenning daarvan en hoe aan deze te kunnen werken.
- De speciale reeksen met hun toepassing en hun keuze.

Tijdens deze dagen is er voldoende ruimte voor inhoudelijke vragen, persoonlijke vragen kunnen aan het einde van de dag gesteld worden.

Kortom, het wordt een intensief en leerzaam weekend, een weekend doorvlochten met theorie, veel praktijk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meenemen: Schrijfmateriaal, kleurtjes of stiften, tekenmateriaal, een kussen, een deken of doeken en sokken of makkelijk zittend schoeisel. (met de schoenen mag je niet de zaal in!)

Het is niet toegestaan tijdens de cursus foto's te maken, het getoonde lesmateriaal zal in de vorm van een PowerPoint-uitdraai uitgedeeld worden.

Twee daagse Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus

Datum
Tijd
Extra info
za 29 september 2018
09:30-17:00
Zaal gaat open om 9.00, start cursus om 9.30
zo 30 september 2018
09:30-17:00
Zaal gaat open om 9.00, start cursus om 9.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance Eva
Over de trainer
Marie-Thérèse Penders
Medisch Shiatsu Therapie


Telefoon:075 6216734
Mobiel:06 55167567
www.marietheresependers.nl
mtjgpenders@gmail.com
Marie-Thérèse Penders op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra festival 10 november Basiscursus Ontspanningsmassage Faciafit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Sjamanistisch Festival Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Playful Abudance Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra, bewust in contact Adem & Spieren in Balans Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Non-dualiteit Pure Dance Eva


Tantra festival 10 november