Geweldloze Communicatie Festival
9 feb en 13 apr en 29 jun

Prijs:
€ 25,-- p.p.

Website:
www.inresonantie.nl


Klankhealing (lig)Concert

Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten.

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen op een innerlijke reis op de klanken van onze instrumenten; de helende frequentie van licht en liefde.
Een uitnodiging om een avond de tijd voor jezelf te nemen, inspiratie op te doen, in rust te zijn of te komen. Je op te laden om volledig (weer) in jouw eigen kracht te zijn.
Terwijl je comfortabel ligt op een matras wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en kan je ervaren hoe de klanken (frequenties) op jou inspelen en je weer opnieuw afstemmen op jouw unieke natuurlijke trilling.
Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij de diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld.
Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo e.a. instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet! Zo haalt een ieder eruit wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.
Voor info en reservering mail: klank@inresonantie.nl of bel 072-5340305, www.inresonantie.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 februari 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 9 februari 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 13 april 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 13 april 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 29 juni 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 29 juni 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Adem & Energie in balans Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Improvisatietheater Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Bewust in Contact Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Leren los laten, Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Boeddha Festival 3 febr Playful Abundance Tantra workshop Deep Healing Qi Gong Geweldloze Communicatie Festival Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Buitengewoon Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf Biodanza Festival Sprankeling voor jezelf en je kind


Improvisatietheater