Reading en Healing Basis en verdieping
9 feb en 13 apr en 29 jun

Prijs:
€ 25,-- p.p.

Website:
www.inresonantie.nl


Klankhealing (lig)Concert

Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten.

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen op een innerlijke reis op de klanken van onze instrumenten; de helende frequentie van licht en liefde.
Een uitnodiging om een avond de tijd voor jezelf te nemen, inspiratie op te doen, in rust te zijn of te komen. Je op te laden om volledig (weer) in jouw eigen kracht te zijn.
Terwijl je comfortabel ligt op een matras wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en kan je ervaren hoe de klanken (frequenties) op jou inspelen en je weer opnieuw afstemmen op jouw unieke natuurlijke trilling.
Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij de diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld.
Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo e.a. instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de klankbeleving. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet! Zo haalt een ieder eruit wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart.
Voor info en reservering mail: klank@inresonantie.nl of bel 072-5340305, www.inresonantie.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 februari 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 9 februari 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 13 april 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 13 april 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 29 juni 2019
18:45-20:15
Neem zelf een deken en kussentje mee.
za 29 juni 2019
21:00-22:30
Neem zelf een deken en kussentje mee.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheater De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Geweldloze Communicatie Festival Sprankeling voor jezelf en je kind Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Boeddha Festival 3 febr Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust in Contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Adem & Energie in balans Reading en Healing Basis en verdieping Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Deep Healing Qi Gong Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Bewust Ondernemers Netwerk Café Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza Festival Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Leren los laten, Jan Bommerez


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez