Playful Abudance
28 sep en 26 okt en 30 nov en 14 dec

Prijs:
€15,-

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €15,-.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Zeker als er sprake is van spanning(en), werkstress, burn out, is dit een fijne manier om aan het herstel te werken. Het kleine aantal deelnemers maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zo nodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden). Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 28 september 2018
19:30-21:30
VOL! Klanksessie ter ontspanning
vr 26 oktober 2018
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning
vr 30 november 2018
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning
vr 14 december 2018
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Playful Abudance Tantra, bewust in contact Leren los laten, Jan Bommerez Tantra festival 10 november Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Je ruimte innemen, improvisatietheather Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans Single Avonden - Slow Dating Faciafit Pure Dance Eva Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


De ontdekking van het ware zelf