Pure Dance | De Vijf Ritmes
vrijdag 3 mei

Prijs:
€17,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €17,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 3 mei 2019
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Adem & Energie in balans Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei One Tribe Biodanza zomeravonden DansKlank dagen Stargate workshops Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Improvisatietheater Het meisje wat aan de oever verscheen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust Ondernemers Netwerk Café Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Expression of the Art within You Sprankeling voor jezelf en je kind Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reading en Healing Basis en verdieping Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Non-dualiteit Biodanza met Monique Sajet Basiscursus Ontspanningsmassage


Open Dagen op 31 augustus & 1 september