Kidsstatic
3 mei en 28 sep en 26 okt en 29 nov

Prijs:
€17,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €17,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 3 mei 2019
19:30-21:30
VOL! Klanksessie ter ontspanning
za 28 september 2019
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning
za 26 oktober 2019
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning
vr 29 november 2019
19.30-21.30
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Genietavond, elke week op donderdag One Tribe Biodanza zomeravonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Stoelyoga - Yoga voor iedereen Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Stoelyoga - Masterclass Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos Succes Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Ecstatic Summer Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate workshops Playful Abundance Tantra workshop Buitengewoon Djoj DansKlank dagen Pure Dance | De Vijf Ritmes Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Kidsstatic Biodanza met Monique Sajet Single Avonden - Slow Dating


Ecstatic Dance (original)