Cursus Ontspanningsmassage
27 maart en 24 april

Prijs:
€19,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

VANWEGE DE LOCKDOWN IS INSCHRIJVING OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK. ZODRA WE ZEKER WETEN WANNEER WE WEER OPEN GAAN, ZETTEN WE DE INSCHRIJVINGEN WEER OPEN.


Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €19,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 27 mrt 2021
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam
za 24 apr 2021
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage