Zomerprogramma
26 sep en 24 okt en 27 nov

Prijs:
€19,50

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €19,50.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Het kleine aantal deelnemers (12 personen) maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zonodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is. Stress, onrust, burn out, even niets? Kom ervaren wat de trillingen van de klankschaal met je kan doen.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden).
Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 26 sep 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 24 okt 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
vr 27 nov 2020
19:30-21:30
Klanksessie ter ontspanning
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Kerstbiodanza Biodanza jaargroep met Brenda
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Wheel of Consent Zomerprogramma Alles is liefde Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza jaargroep met Brenda Vijf Ritmes - Pure Dance Tantrisch Genieten Zomereditie One Tribe Biodanza Zomeravonden Floating By Djoj Zomerprogramma de Quist Kerstbiodanza Sensual tantric lifestyle Biodanza met Monique Sajet Ecstatic summer Djoj Open dag Anders Avondje Uit Touch of Divinity, Tantradagen AAU Single avonden Vrienden van Djoj Oud & Nieuw Celebration Meet up Heart of  Men Mannengroep Biodanza Festival 2 januari 2021 Bewust Ondernemers Netwerk Café Schilder Workshops


Vrienden van Djoj