Dans de vijf Ritmes
zaterdag 10 maart

Prijs:
€ 17,50

Website:
www.ohmm.nl


Klankhealingconcert

In dit unieke healingconcert, dat ik met Petro van de Pas en Henk van Glabbeek geef, kun je liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf komen.

De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, Iraanse Tar, Turkse shurangiz, duduk, indiaanse fluit, verschillende drums, percussie en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis.

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.
Dit klankhealing concert wordt gegeven door drie bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied. Dit concert is daarom zowel een muzikale als spirituele reis waaruit je gelouterd tevoorschijn zult komen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 10 maart 2018
20:00-21:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beleef je lijf festival 24 maart Change - Live Your Dream
Over de trainer
Peter Wilms
Open Heart Music & Meditation


Telefoon:06-38544321
www.ohmm.nl
info@ohmm.nl
Peter Wilms op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Reading & Healing Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis Dans De Vijf Ritmes Change - Live Your Dream Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Dans De Vijf Ritmes