Cursus Ontspanningsmassage
Prijs:
€ 20,00

Website:
www.ohmm.nl


Klankhealingconcert

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je zittend of liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, inheemse fluiten, oosterse snaarinstrumenten, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is meditatief van karakter en is daarom zowel een muzikale als spirituele reis.

De klankhealingconcerten worden gegeven door Peter Wilms en Henk van Glabbeek, twee bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

Henk van Glabbeek weet elke luisteraar te betoveren met diepe klanken van zijn inheemse fluiten en de duduk. In combinatie met de oosterse klanken van o.a. de Persische Tar, de Indiase Sitar en de Shurangiz laat hij je vertoeven in andere werelden. Kijk ook op https://www.facebook.com/henk.vanglabbeek

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland. Hij kan je met de warme helende klank van de marimba in het diepst van je ziel raken.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling
Over de trainer
Peter Wilms
Open Heart Music & Meditation


Telefoon:06-38544321
www.ohmm.nl
info@ohmm.nl
Peter Wilms op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Kidsstatic Bewust Ondernemers Netwerk Café Fascia: anders dan anders Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos Succes Boeddha Festival 9 febr Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Biodanza met Monique Sajet Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating DansKlank dagen Playful Abundance Tantra workshop Genietavond, elke week op donderdag Ecstatic Summer Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Cursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stemexpressie met Marius


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez