Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
zondag 24 maart

Prijs:
€ 20,00

Website:
www.ohmm.nl


Klankhealingconcert

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen.

In de unieke healingconcerten van OHMM kom je zittend of liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, inheemse fluiten, oosterse snaarinstrumenten, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. Dit concert is meditatief van karakter en is daarom zowel een muzikale als spirituele reis.

De klankhealingconcerten worden gegeven door Peter Wilms en Henk van Glabbeek, twee bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied.

Henk van Glabbeek weet elke luisteraar te betoveren met diepe klanken van zijn inheemse fluiten en de duduk. In combinatie met de oosterse klanken van o.a. de Persische Tar, de Indiase Sitar en de Shurangiz laat hij je vertoeven in andere werelden. Kijk ook op https://www.facebook.com/henk.vanglabbeek

Peter Wilms staat als professioneel slagwerker al jaren op talloze podia in binnen- en buitenland. Hij kan je met de warme helende klank van de marimba in het diepst van je ziel raken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 24 maart 2019
15:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Open Dagen op 31 augustus & 1 september
Over de trainer
Peter Wilms
Open Heart Music & Meditation


Telefoon:06-38544321
www.ohmm.nl
info@ohmm.nl
Peter Wilms op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Fascia: anders dan anders Basiscursus Ontspanningsmassage Sprankeling voor jezelf en je kind Non-dualiteit Adem & Energie in balans Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Playful Abundance Tantra workshop Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Expression of the Art within You Pure Dance | De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stargate workshops Leren los laten, Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating


Non-dualiteit