Reis naar de rijkdom in jezelf
Prijs:
€ 240,- voor hele cursus van acht lessen. Betaling in twee termijnen mogelijk, bij aanmelding en na keuze van je bankinstelling.

Website:
www.djoj.nl


Cursus praktisch werken met klankschalen

Aan het einde van deze cursus kun je zelfstandig klankschalen inzetten tijdens coaching, meditaties, yoga, leer je masseren, begeleid je mensen uit het hoofd in het lichaam, geef je klankconcerten en klankontspanningen.

In acht lessen leer ik alles wat je moet weten over klankschalen en leer je andere instrumenten te ontdekken. Of je nu ervaren bent of beginnend dat maakt niet uit.

Elke les bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Tussen de lessen door kun je vragen stellen of dingen laten zien via een facebookgroep als je dit wenst. Hier kunnen jullie ook onderling elkaar inspireren en motiveren in deze wonderlijke wereld van klank

Hier een kort overzicht van wat je kunt verwachten:

Module 1 Oorsprong van klankschalen, toepassingen, hoe vind je jouw klankschaal, technieken
Module 2 Resonantie ontdekken door ze te zien horen en voelen, samenwerken met resonantie, delen van energie via je klankschaal, klank en emotie.
Module 3 1 op 1 werken met klankschalen, massage technieken, protocol of intuïtie, klank en coaching.
Module 4 Kristallen schalen en hun toepassingen, werken met de wind en de zee
Module 5 Oplossen van veel voorkomende problemen, klank en chakra’s, klank en mantra’s
Module 6 Werken met andere klanken zoals didgeridoo, percussie, snaren enz
Module 7 Onder begeleiding specialiseren en ontdekken.
Module 8 Laat je talent zien en inspireer

Natuurlijk sluiten we de laatste module af met een mooi certificaat.

Omdat klank soms zijn eigen weg kiest is dat ook van toepassing op de inhoud van de modules. Soms is het voor het proces beter om dingen te verschuiven of op een andere manier in te vullen. Daarnaast wil ik ook graag ruimte hebben voor jou eigen vraag dus als je iets mist wat je graag ook in de cursus aan bod wil laten komen laat me dit dan weten.

Betaling in twee termijnen mogelijk.
Bij vragen kun je altijd contact met me opnemen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Melanie Hartog
De Weg van het Midden


Mobiel:0622501948
www.dewegvanhetmidden.nl
melanie@dewegvanhetmidden.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Cursus Feng Shui Tantra, bewust in contact Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 De ontdekking van het ware zelf Reading en Healing Basis en verdieping Dans De Vijf Ritmes Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Sjamanistisch Festival Je ruimte innemen, improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!


Je ruimte innemen, improvisatietheather