Pure Dance | De Vijf Ritmes
Prijs:
€15,- incl. koffie/thee - De TomTom van je ziel

Website:
www.djoj.nl


Het meisje dat aan de oever verscheen

De TomTom van je ziel

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”.

Daarna werd het stil.

Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boeddha Festival 9 febr De AUM (Awareness Understanding Meditation)
Over de trainer
Geert Kimpen
London Books


Telefoon:+31172610526
Mobiel:+31620735733
www.londonbooks.eu
info@londonbooks.eu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Ecstatic Summer Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders Open Dagen op 31 augustus & 1 september Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos Succes Boeddha Festival 9 febr Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Stemexpressie met Marius Cursus Ontspanningsmassage Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Playful Abundance Tantra workshop