Geweldloze Communicatie Festival
zaterdag 9 maart

Prijs:
€150,- incl koffie/thee en (vegetarische) lunch per dag. Dit bedrag dien je contant te betalen bij binnenkomst. Er is GEEN PIN automaat aanwezig! Deelname kan uitsluitend na aanmelding via deze website. Annulering tot uiterlijk 14 dagen vooraf gratis! Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd!

Website:
www.djoj.nl


Leren Loslaten, door door Jan Bommerez

Over loslaten:
De FLOW-staat is onze natuurlijke staat, dat kun je goed zien bij kinderen. FLOW is een manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, waarin je constant loslaat en daarom moeiteloos mee kunt stromen met de levensstroom. Dit zorgt volgens FLOW-onderzoeker Mihaly Csikszentmihalyi voor het spontaan verschijnen van plezier en creativiteit in het leven. FLOW is een staat van “no-mind” waarbij je voortdurend het verleden loslaat en het geluk van het moment binnenlaat. Onze oude overlevingshersenen vinden dat echter maar niets. Die willen vasthouden aan het verleden ‘als referentie voor later’. Ze willen ook controle over de stroom. En juist daarom zorgen ze voor stress in ons systeem. Je kunt de levensstroom niet onder controle krijgen. Je kunt alleen managen hoe jij erop reageert (of niet).

Iedereen die ‘reactieve bagage’ meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard. Dit doe je niet met je verstand; het is iets wat je alleen kunt toelaten. Het spontaan en natuurlijk laten gebeuren, net zo onbewust en natuurlijk als ademen.
Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest.

Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken.

Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren:
‘Een geweldige ervaring en nieuwe inzichten waar ik mee verder kan!!’ Pieter Gerrits

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 maart 2019
09.30-17.00
Om los te laten is liefde nodig.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boeddha Festival 3 febr Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Geweldloze Communicatie Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Genietavond, elke week op donderdag Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Floating by Djoj - Ontdek Verstilling De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf Single Avonden - Slow Dating Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Biodanza Festival Buitengewoon Djoj Leren los laten, Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration Bewust in Contact Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Sprankeling voor jezelf en je kind Boeddha Festival 3 febr Adem & Spieren in Balans Improvisatietheater Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus