Reis naar de rijkdom in jezelf
Prijs:
€87,- incl btw, factuur mogelijk

Website:
www.facebook.com


Workshop Healing Energy in Movement

Hoe zou het voor je zijn als je bij de keuzes die je moet maken in je leven, direct een antwoord hebt?
Hoe zou het voor je zijn als je kan voelen wat het juiste is voor jou, zonder dat je emoties of angsten je keuze vertroebelen?
Hoe zou het voor je zijn om zo aanwezig te zijn in je lichaam, dat je je ermee kan communiceren?
Hoe zou het voor je zijn, om aan je lichaam te kunnen vragen, welke keuze voor jou nu het beste is?
Hoe zou het voor je zijn om zo volledig afgestemd te zijn op wat je ziel nodig heeft, zodat de uitvoering van jouw zielsmissie in haar volle glorie zo makkelijk wordt?
Onze lichamen werken als een spons, we zijn ons onbewust veel energie gewaar, maar we nemen ook onbewust energieën van buitenaf in ons op en zetten ze vast in ons lichaam.
Je kunt je lichaam voorstellen als een vat wat steeds meer en meer gevuld wordt met energieën die niet bij jou horen, maar die wel alle plek innemen en jouw ziel, de kern van wie je bent, steeds meer naar buiten drijven.
Als je niet regelmatig je lichaam reinigt van de energieën die niet van jou zijn, ontstaan er opstoppingen. Blokkades die zich vastzetten in jouw lichaam. Om goed afgestemd te kunnen blijven op jouw zielsmissie, is het van belang dat je lichaam ruimte heeft voor je ziel.
Doormiddel van vrije dans, maar ook gerichte oefeningen maak je kennis met de (helende) energie en hoe dat effect heeft op jouw lichaam. Er wordt ruimte gemaakt voor jouw ziel om weer in je lijf te zakken.
Ook werken we met visualisatie en doe ik een groeps-clearing met onze gidsen. In de workshop gaan we ook een specifieke healing uitwisselen, zodat jij het ook voor jezelf kan toepassen, thuis of in je praktijk.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Cursus Feng Shui Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf


Dans De Vijf Ritmes