Tantric Djoj
Elke maandag in november

Prijs:
€150,00 voor vier avonden.

Website:
saam-aikido.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie

Botsen, bewegen en bewustzijn

Niemand bestaat op zichzelf. Als mens zijn we verbonden; niet alleen met de mensen om ons heen, maar ook met al het andere dat bestaat in dit universum. Onze verbondenheid is misschien een feit, maar niet altijd even vanzelfsprekend of fijn. Relaties die de druk op het leven verhogen kunnen het leven dan ook zwaar maken. Ze kunnen de oorzaak van pijn, verdriet en onzekerheid zijn.

Onze natuurlijke reactie als we onder druk worden gezet is een combinatie van vechten, vluchten en/of bevriezen. Het nadeel van deze reacties is dat ze gemakkelijk de afstand en de spanning in een relatie vergroten, terwijl dat niet is wat we willen.

Deze cursus, die gebaseerd is op de kunst van het Aikido, biedt een alternatief voor ons ‘natuurlijke gedrag’. Je leert hoe je, juist in een relatie die onder druk staat, op zoek kunt gaan naar een open, ontspannen houding. Daardoor kun je niet alleen de nodige aandacht blijven geven aan de relatie die aandacht vraagt, je vergroot daarmee ook de eigen balans. Een win-win situatie dus.

De cursus biedt theorie, fysieke oefeningen en praktische handvaten, zodat zowel het hoofd als het lichaam kunnen leren. De cursus moedigt aan tot oefenen en experimenteren in het dagelijks leven en geeft ruimte voor inbreng van eigen casussen en praktijkvoorbeelden. Om de cursus zo effectief mogelijk te maken, wordt gewerkt met kleine groepen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 5 november 2018
19:00-22:00
Eerste bijeenkomst
ma 12 november 2018
19:00-22:00
Tweede bijeenkomst
ma 19 november 2018
19:00-22:00
Derde bijeenkomst
ma 26 november 2018
19:00-22:00
Vierde bijeenkomst

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva
Over de trainer
Hans de Win
Saam


Telefoon:0113 352462
Mobiel:0627371484
www.saam-aikido.nl
hans@saam-aikido.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantra, bewust in contact Tantric Djoj Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheather, Speel je vrij Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Faciafit Adem & Spieren in Balans Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Sjamanistisch Festival De ontdekking van het ware zelf Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Cursus Feng Shui Stargate workshops Tantra festival 10 november Je ruimte innemen, improvisatietheather


Je ruimte innemen, improvisatietheather