Ecstatic Dance Rotterdam
19, 26 maart en 9, 16 april

Prijs:
€150,00 voor vier avonden.

Website:
saam-aikido.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie

Botsen, bewegen en bewustzijn

Niemand bestaat op zichzelf. Als mens zijn we verbonden; niet alleen met de mensen om ons heen, maar ook met al het andere dat bestaat in dit universum. Onze verbondenheid is misschien een feit, maar niet altijd even vanzelfsprekend of fijn. Relaties die de druk op het leven verhogen kunnen het leven dan ook zwaar maken. Ze kunnen de oorzaak van pijn, verdriet en onzekerheid zijn.

Onze natuurlijke reactie als we onder druk worden gezet is een combinatie van vechten, vluchten en/of bevriezen. Het nadeel van deze reacties is dat ze gemakkelijk de afstand en de spanning in een relatie vergroten, terwijl dat niet is wat we willen.

Deze cursus, die gebaseerd is op de kunst van het Aikido, biedt een alternatief voor ons ‘natuurlijke gedrag’. Je leert hoe je, juist in een relatie die onder druk staat, op zoek kunt gaan naar een open, ontspannen houding. Daardoor kun je niet alleen de nodige aandacht blijven geven aan de relatie die aandacht vraagt, je vergroot daarmee ook de eigen balans. Een win-win situatie dus.

De cursus biedt theorie, fysieke oefeningen en praktische handvaten, zodat zowel het hoofd als het lichaam kunnen leren. De cursus moedigt aan tot oefenen en experimenteren in het dagelijks leven en geeft ruimte voor inbreng van eigen casussen en praktijkvoorbeelden. Om de cursus zo effectief mogelijk te maken, wordt gewerkt met kleine groepen.

Tweede serie Boksen, bewegen en bewustzijn

Datum
Tijd
Extra info
ma 19 maart 2018
19:00-22:00
Eerste bijeenkomst (Onder voorbehoud)
ma 26 maart 2018
19:00-22:00
Tweede bijeenkomst (Onder voorbehoud)
ma 9 april 2018
19:00-22:00
Derde bijeenkomst (Onder voorbehoud)
ma 16 april 2018
19:00-22:00
Vierde bijeenkomst (Onder voorbehoud)

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Reading & Healing
Over de trainer
Hans de Win
Saam


Telefoon:0113 352462
Mobiel:0627371484
www.saam-aikido.nl
hans@saam-aikido.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Change - Live Your Dream Beleef je lijf festival 24 maart Dans De Vijf Ritmes Reading & Healing Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem 5 ritmes dansreis Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops


5 ritmes dansreis