Reis naar de rijkdom in jezelf
vrijdag 30 maart

Prijs:
€90 (inclusief koffie en thee)


The Essence of Fascia: Belly Chakra

Voorjaar 2017 hebben we ons gefocust op de doorstroming van het bindweefsel rondom het hartgebied. Door Fascia (bindweefsel) rondom de nek, schouders en borstkas te ontspannen met foamroller en fascia therapieballen, verdwenen niet alleen fysieke pijnklachten, ook openden de kanalen waardoor liefdevolle energie weer vrij vanuit het hart kan stromen.

Najaar 2017 de basischakra, het gebied van de onderrug tot aan de voeten. En hebben we de kwaliteiten verkent die erachter liggen zoals vitaliteit, veiligheid, vertrouwen, moed, aarding, manifestatie, in je energie zijn. Wanneer het bindweefsel rondom dit gebied ontspant en doorstroomt geeft dat ruimte aan dit krachtige energiecentrum om te openen. Dit geeft het ons stevigheid en aarding. En dat vormt de basis voor het openen van de hogere deuren van bewustzijn.

Tijdens iedere activiteit staat een LICHAAMSGEBIED centraal en verbinden we de desbetreffende CHAKRA. Met in gedachten houdend dat we één geheel zijn en het OPENEN, BEVRIJDEN en ONTSPANNEN van een bepaald gebied effect heeft op het gehele systeem.

Ditmaal gaan we het BINDWEEFSEL rondom onze ORGANEN ontspannen en openen. Zodat de organen hun functie OPTIMAAL kunnen uitoefenen. Ook staat deze module de PSOAS en de herverbinding met ons INNERLIJK KIND centraal.

Een module bedraagt bestaat uit 1 workshop avond van 3 uur met gratis 1 follow up avond (optioneel) van 1,5 à 2 uur):

ISSUES:
Emotionele achtbaan, liefdesbang,

ONTDEK:
Diepe en bevredigende relaties
Gezonde en uitgebalanceerde emoties
Zelfliefde en zorg
Speelsheid en vreugde

METHODE:
Fascia rolling en releasing.
Energie balancing en meditatie.
Beweging en ontspanning.
Essence Training Lering en dialoog

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 30 maart 2018
20:00-22:00
Geannuleerd. Follow up avond (optioneel)

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Miranda Tabak
Fascia Fit


Telefoon:0644501916
www.fasciafit.nl
infofasciafit@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag