Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
11, 18 oktober en 1 november

Prijs:
€ 175,- inclusief koffie/thee voor 3 avonden

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia Flow & Veerkracht

Heb jij het gevoel dat er nog meer uit het leven valt te halen? Ben jij klaar voor de "next step of self care & empowerment"?

Reis dan mee in drie avonden via ontspanning en beweging naar veerkracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Fascia
Fascia is simpel gezegd bindweefsel. Door de natuurlijke flow terug te brengen in het fascia ontstaat er ruimte en opening om jouw pure potentieel te belichamen en beleven.

Solar Plexus
Nadat we het bindweefsel in zijn natuurlijke staat van ontspanning brengen, werken met de onderstromen van onzekerheid en schaamte, slachtoffer en agressie. Thema's verbonden met de Solar Plexus chakra, ons krachtcentrum. Een van de dominante thema's voor de mensheid.

Resultaat
Met resultaat een volwassen zelfgevoel waarin we een aanwezigheid, waardigheid en kracht hebben. Er ontvouwt zich een gevoel van authenticiteit waarin je de vrijheid en vreugde ontdekt om te weten en uit te drukken wie je bent zonder de noodzaak van validatie van buitenaf. Je hebt een nieuw gevoel van macht en verantwoordelijkheid in je leven en wordt krachtiger, dynamischer en directer.

Thema's tijdens deze reeks:
- Veilig voelen in je lijf
- Eigenwaarde
- Grenzen voelen en aangeven
- Zelf & lichaamsbewustzijn
- Zelfzorg
- zelfvertrouwen
- Kern communicatie

Methoden:
- Unieke Fascia zelfzorg oefening
- Energy Tools & Techniques
- Energy Balancing
- Full Spectrum Phychotherapy
- Meditatie

Facia Flow & Veerkracht

Datum
Tijd
Extra info
do 11 oktober 2018
19:15-21:15
Prijs & deelname voor 3 avonden
do 18 oktober 2018
19:15-21:15
Prijs & deelname voor 3 avonden
do 1 november 2018
19:15-21:15
Prijs & deelname voor 3 avonden

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Reis naar de rijkdom in jezelf Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij Cursus Feng Shui Faciafit Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Tantra, bewust in contact Tantric Djoj Sjamanistisch Festival


De ontdekking van het ware zelf