Adem & Spieren in Balans
Prijs:
€ 95 (inclusief koffie/thee) Lunch kan apert worden besteld voor deze dag voor €8,-

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia,The art of Self-Unwinding

Fascia | The art of self-myofascial unwinding | Basis Training

Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar Fascia (het bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn? En Fascia Fit deze vernieuwde therapeutische inzichten heeft verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit?

Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.

Fascia Fit is in de basis een uniek zelfzorg programma waarbij we met foamrollers en therapieballen de conditie van het fascia verbeteren en het lichaamsbewustzijn vergroten.

Waarom ik gepassioneerd ben over deze methode? Omdat ik met deze zelf-ontwikkelde en wetenschappelijk ondersteunde methode ben gerold van chronische pijnklachten in bed na een auto ongeluk naar pijnvrij leven. En omdat ik de afgelopen jaren het voorrecht heb gehad er velen anderen mee te begeleiden om weer vrolijk en veerkrachtig in het leven te staan.

* Minder pijn, meer PLEZIER
* Minder stress, meer BALANS
* Minder spanning, meer BEWEGING
* Minder blessure, meer VEERKRACHT

NB: Het vrijlaten van langdurige bewegingspatronen kan ook leiden tot een sterke emotionele release.

Inhoud:
- Wat is fascia? En waarom is het zo belangrijk voor ons welzijn?
- Fascia tools en technieken
- Fascia release richtlijnen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abudance Stargate workshops Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Tantra, bewust in contact Adem & Spieren in Balans Improvisatietheather, Speel je vrij Non-dualiteit Reading en Healing Basis en verdieping Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Pure Dance Eva Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Faciafit Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra festival 10 november Reis naar de rijkdom in jezelf Sjamanistisch Festival


Playful Abudance