Oud & Nieuw Celebration
11 januari en 21 maart

Prijs:
1 daagse € 145,- inclusief koffie/thee/lunch

Website:
www.djoj.nl


Fascia, The Art of Self-Unwinding

Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar Fascia (bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn? 🙏

Fascia Fit heeft deze vernieuwde therapeutische inzichten verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit. 💫

De praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.

Fascia Fit is in de basis een uniek zelfzorg programma waarbij we met foamrollers en therapieballen de conditie van het fascia verbeteren en het lichaamsbewustzijn vergroten.

Waarom ik gepassioneerd ben over deze methode? Omdat ik met deze zelf-ontwikkelde en wetenschappelijk ondersteunde methode ben gerold van chronische pijnklachten in bed na een auto ongeluk naar bewegingsvrij leven. En de afgelopen jaren het voorrecht heb gehad velen anderen te begeleiden weer vrolijk en veerkrachtig in het leven te staan.

* Minder pijn, meer PLEZIER
* Minder stress, meer BALANS
* Minder spanning, meer BEWEGING
* Minder blessure, meer VEERKRACHT

NB: Het vrijlaten van langdurige bewegingspatronen kan ook leiden tot een sterke emotionele release.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 11 januari 2020
10:00-16:00
za 21 maart 2020
10:00-16:00


Capoeira lessen voor Kinderen