Biodanza Festival
20 april en 7, 14, 21, 28 mei

Prijs:
€ 240 voor 4 avonden.

Website:
www.volwassen-mannelijkhei...

Download informatie

Volwassen Mannelijkheid

Wat is er aan de orde als man in deze tijd?

Oude rolmodellen passen niet meer. Je aanpassen aan vrouwen gaat ook niet werken. Wat gevraagd wordt is een oorspronkelijk mannelijk antwoord.
Dat antwoord zal je zelf moeten vinden maar wat helpt is dat er principes zijn - oeroud en getest - die nog steeds gelden. In deze workshop verkennen we die principes van volwassen mannelijkheid. Het is je potentieel.

In de kern gaat het om 4 dingen:
"een open hart, initiatief, stevigheid en verantwoordelijkheid."


Een volwassen man volgt altijd zijn eigen unieke spoor. Dat spoor zit al in je, ontdek het dus. Passief-zijn of terughouden is niet aan de orde.

Leer luisteren naar de feedback van het leven en met name van vrouwen, het positieve en negatieve. Een kwestie van absorberen en soms incasseren. Vervolgens beslis jij wat je volgende stap is. Dat is alleen aan jou. Daarom heet het:
"een volwassen man is noch bereidwillig, noch beschikbaar."


Jij initieert, wat die actie ook is: een lastig onderwerp aansnijden, vrijen met je vrouw, een nieuw project enz.
Conflicten ga je niet uit de weg maar leer je gebruiken. Ook kijken we naar hoe de vrouw(en) in je leven, maar ook het vrouwelijke in je, in te dammen zodat zij zich veilig gaat voelen, zich voor je opent en je beste vriendin wordt.

Een volwassen man is gecommitteerd aan zijn eigen pad en aan intelligente samenwerking met zowel de vrouw als met de wereld waarin hij leeft. Geen vrijblijvendheid.

Opgeven: info@volwassen-mannelijkheid.nl; 0654308195

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 20 april 2019
19:00-21:30
intro workshop (2 uur) Anders Avondje Uit
di 7 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 1 van 4
di 14 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 2 van 4
di 21 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 3 van 4
di 28 mei 2019
19:00-22:00
workshop avond 4 van 4

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop
Over de trainer
Steven Somsen
Volwassen Mannelijkheid


Telefoon:0654308195
Mobiel:0654308195
www.volwassen-mannelijkhei...
info@volwassen-mannelijkhe...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Deep Healing Qi Gong Stargate workshops Improvisatietheater Bewust Ondernemers Netwerk Café Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Adem & Energie in balans Playful Abundance Tantra workshop Basiscursus Ontspanningsmassage Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Beleef je Lijf Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Boeddha Festival 3 febr Reading en Healing Basis en verdieping Geweldloze Communicatie Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Leren los laten, Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust in Contact Pure Dance | De Vijf Ritmes


Non-dualiteit