Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni

Cursus Ontspanningsmassage

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat. We zullen in deze massage cursus gebruik maken van basis technieken uit de ontspanning massage om de intuïtie van onze handen te ondersteunen.

Tijdens de massage cursus oefen je op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. De massage cursus wordt altijd in het weekend gegeven.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
09:30-17:30
Tweedaagse cursus ontspanningsmassage 1-2 jun
za 14 december 2019
09:30-17:30
2-daagse cursus ontspanningsmassage 14-15 dec

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Anita Knippels
Anand


Telefoon:0757112133
Mobiel:06-16982902
www.anand.nl
marketing@anand.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Stemexpressie met Marius One Tribe Biodanza zomeravonden Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Ecstatic Summer Djoj Kidsstatic Bewust Ondernemers Netwerk Café Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Biodanza met Monique Sajet Moeiteloos Succes Boeddha Festival 9 febr Single Avonden - Slow Dating Cursus Ontspanningsmassage DansKlank dagen Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


DansKlank dagen