Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag

Cursus Ontspanningsmassage

Leer ontspanningsmassage geven in een weekend!

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat. We zullen in deze massage cursus gebruik maken van basis technieken uit de ontspanning massage om de intuïtie van onze handen te ondersteunen.

Beste Opleider van Nederland
Anand is de beste opleider van Nederland in de categorie sport en vitaliteit

Tijdens de massage cursus oefen je op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. De massage cursus wordt altijd in het weekend gegeven.

Genezende krachten

Onze handen leren zo als vanzelf hun aangeboren genezende krachten aan te wenden.

Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden.

De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken. Meditatie gebeurt als vanzelf als je een ontspannen aanraking als de toegang daarvoor gebruikt.

Bij inschrijving, voorafgaand aan de massage cursus, krijg je een uitgebreide reader en lesvideo's beschikbaar gesteld.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 3 november 2018
09:30-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Anita Knippels
Anand


Telefoon:0757112133
Mobiel:06-16982902
www.anand.nl
marketing@anand.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Je ruimte innemen, improvisatietheather Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Dans De Vijf Ritmes De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans


Reis naar de rijkdom in jezelf