Ecstatic Dance (orginal)

Cursus Ontspanningsmassage

Leer ontspanningsmassage geven in een weekend!

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat. We zullen in deze massage cursus gebruik maken van basis technieken uit de ontspanning massage om de intuïtie van onze handen te ondersteunen.

Beste Opleider van Nederland
Anand is de beste opleider van Nederland in de categorie sport en vitaliteit

Tijdens de massage cursus oefen je op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. De massage cursus wordt altijd in het weekend gegeven.

Genezende krachten

Onze handen leren zo als vanzelf hun aangeboren genezende krachten aan te wenden.

Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden.

De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken. Meditatie gebeurt als vanzelf als je een ontspannen aanraking als de toegang daarvoor gebruikt.

Bij inschrijving, voorafgaand aan de massage cursus, krijg je een uitgebreide reader en lesvideo's beschikbaar gesteld.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 3 november 2018
09:30-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Pure Dance Eva
Over de trainer
Anita Knippels
Anand


Telefoon:0757112133
Mobiel:06-16982902
www.anand.nl
marketing@anand.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage Faciafit Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abudance Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Pure Dance Eva Tantra, bewust in contact Sjamanistisch Festival De ontdekking van het ware zelf Tantra festival 10 november Reading en Healing Basis en verdieping Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Intuïtie & Persoonlijke kracht


Pure Dance Eva