Anders Avondje Uit
OP AFSPRAAK.

Prijs:
€70,- per uur of €85,- euro voor 75 minuten. Meestal (gedeeltelijke) vergoeding verzekeraar.


Massagetherapie

Massagetherapie: meer dan alleen masseren

Wanneer de balans tussen inspanning en ontspanning naar de verkeerde kant doorslaat, kun je allerlei klachten krijgen, zowel lichamelijk als psychisch/emotioneel. Met massagetherapie help ik je vooral om te ontspannen. Mijn behandeling helpt je bovendien de signalen van je lichaam beter waar te nemen. Zo kun je in het dagelijkse leven een betere balans tussen spanning en ontspanning bereiken en voorkom je overbelasting.

Massagetherapie is zeer geschikt voor de behandeling van:
hoofdpijn/migraine
rugpijn
darmklachten
bekkeninstabiliteit

Maar ook van psychische/emotionele klachten zoals:
stress
burn-out
depressie
slechte concentratie
slaapproblemen (door piekeren)
Een behandeling die bij jou past

De een wil het liefst alleen maar gemasseerd worden, de ander vindt een combinatie van een fysieke en emotionele behandeling prettig. Sommigen vinden een zachte aanraking fijn, terwijl anderen liever stevig gemasseerd willen worden. Welke behandeling ook bij jou past, we doen het altijd samen. Soms beperkt jouw aandeel zich tot een bewuste ademhaling, maar het kan ook een actievere wisselwerking zijn van gesprek, aanraking en laten voelen. In de meeste gevallen bereiken we een optimaal effect in een aantal behandelingen. Als de eerste keer goed is bevallen, bekijken we na drie keer of er nog meer behandelingen nodig of wenselijk zijn.

Wisselwerking adem en massage
Bij iedere massage gebruik ik adembewustwording: ik help je te voelen hoe je ademt. Een bewuste ademhaling in het juiste ritme kan je helpen beter te voelen. Met positieve effecten op bloeddruk, hartslag en verhoogd bewustzijnsniveau.


Genietavond, elke week op donderdag