OP AFSPRAAK.

Prijs:
€ 95,- voor 70 minuten

Website:
www.praktijkdezon.nl

Download informatie

Integratieve massage

Aangeraakt en geraakt worden. Gewoon genieten. Even los van het haastige leven. Zeventig minuten alleen voor jezelf. Omdat je zin hebt om lekker te ontspannen. Even niet wil denken. Of gewoon niet helemaal lekker in je vel zit. In een prettige ruimte. Toegedekt met een warme doek. Zachte muziek.

Aangeraakt worden. Met veel warmte en zorg. Eerst wordt je lichaam zachtjes in beweging gebracht. Daarna met warme olie op verschillende manieren gemasseerd. Afgestemd op jouw lichaam en jouw behoefte van dat moment. Tenslotte wordt je lichaam in balans gebracht. Door mijn handen op verschillende plaatsen te leggen. En is er tijd om rustig na te genieten.

Ontspanningsmassages geef ik in mijn eigen praktijkruimte in Djoj of bij jou thuis. Bij een massage thuis zijn de extra kosten afhankelijk van je woonplaats.

Ook kun je een ontspanningsmassage kado geven aan een vriend of vriendin. Of met een paar vrienden of vriendinnen in een aantal dagdelen leren masseren.

Naast integratieve massages geef ik diverse andere typen massages 'op maat' (waaronder tantrische massages en cranio-sacraal-massages), lichaamsgerichte therapie en verschillende trainingen, zoals 'Leven in je Lijf', 'Hart, seks en liefde' en 'Gewoon onder mannen'. Bel of mail gerust wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom!