Genietavond, elke week op donderdag
17 oktober en 21 november

Prijs:
€ 25,00 per avond

Website:
handsonhappiness.nl


8-handenmassage voor vrouwen

Al een aantal jaar geef ik met mijn partner Hans van der Hel een 8-handenmassage voor mannen en vrouwen. En we zien dat deze gemengde avond voor een groot aantal vrouwen toch een belemmering is om deel te nemen. Vanuit daaruit introduceer ik een 8-handen-massage voor vrouwen.

De 8-handenmassage is niet echt een massage zoals we deze kennen. Het is eerder een aandachtige, respectvolle, warme, synchrone streling over het hele lichaam.
Het kan de ervaring van een overvloedige aanraking geven waarvan je intens mag genieten.

We werken aan een massagetafel in groepjes van vijf deelnemers. Per tafel wordt steeds één deelnemer gemasseerd, de ontvanger. De andere deelnemers, de gevers, masseren de ontvanger vol aandacht in lange synchrone strijkingen met veel olie. De strijkingen kunnen worden afgewisseld met speelse aanrakingen van het hele lichaam.
Belangrijk om te weten om deel te nemen aan deze avonden is dat je gemakkelijk bent met naakt. Het staat je overigens geheel vrij om kleding aan te houden. De ontvanger geeft aan het begin van de massage haar verlangens en grenzen aan. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat de afgesproken grenzen gerespecteerd worden, zodat een veilige, ontspannen sfeer gecreëerd kan worden.

We leggen in de massage geen focus op geslachtsdelen, maar de geslachtsdelen zijn wel een onderdeel van het lichaam en mógen in de massage meegenomen worden, uiteraard binnen de grenzen die vooraf zijn aangegeven.

Meenemen: twee grote handdoeken, een omslagdoek, je eigen massageolie (ca. 200 ml) en sokken.

Koestering, aanraking, geborgenheid door vrouwen; ontvangen van de vrouwelijke energie en je veilig en gerespecteerd voelen.
Je bent van harte welkom

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 17 oktober 2019
19.15-22.30
Vooraf kan gegeten worden in Djoj
do 21 november 2019
19.15-22.30
Vooraf kan gegeten worden in Djoj


Beachparty 'JOY 2019'