Cursus Ontspanningsmassage
19 feb en 8 apr en 13 mei en 11 jun

Prijs:
€ 25,00 per avond

Website:
handsonhappiness.nl


8-handenmassage voor vrouwen

Lieve vrouw,
Mag ik je van harte uitnodigen voor een avond vol koestering, tederheid, zachtheid, eenheid en een mooie vrouwen-energie van vrouwen, door en voor vrouwen.

Wat is een 8-handenmassage?
De 8-handenmassage is niet echt een massage zoals we deze kennen. Het is eerder een aandachtige, respectvolle, warme, synchrone streling over het hele lichaam.
Het kan de ervaring van een overvloedige aanraking geven waarvan je intens mag genieten.

Hoe werkt het?
We werken aan een massagetafel in groepjes van vijf deelnemers. Per tafel wordt steeds één deelnemer gemasseerd, de ontvanger. De andere deelnemers, de gevers, masseren de ontvanger vol aandacht in lange synchrone strijkingen met veel olie. De strijkingen kunnen worden afgewisseld met speelse aanrakingen van het hele lichaam.
Belangrijk om te weten om deel te nemen aan deze avonden is dat je gemakkelijk bent met naakt. Het staat je overigens geheel vrij om kleding aan te houden. De ontvanger geeft aan het begin van de massage haar verlangens en grenzen aan. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat de afgesproken grenzen gerespecteerd worden, zodat een veilige, ontspannen sfeer gecreëerd kan worden.

We leggen in de massage geen focus op de yoni of borsten, maar deze zijn wel een onderdeel van het lichaam en mógen in de massage meegenomen worden, uiteraard binnen de grenzen die vooraf zijn aangegeven.

Meenemen: twee grote handdoeken, een omslagdoek, je eigen massageolie (ca. 200 ml), sokken en eventueel een flessenwarmer.

Centrum Djoj beschikt over douchegelegenheid waarvan je gebruik kunt maken. Neem een extra handdoek mee hiervoor).

Vooraf is er gelegenheid om in Djoj te eten voor eigen rekening.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 19 februari 2020
19:15-22:30
wo 8 april 2020
19:15-22:30
wo 13 mei 2020
19:15-22:30
do 11 juni 2020
19:15-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Flesjmop 2020
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moondance Intuïtie & Persoonlijke kracht Vijf Ritmes - Pure Dance Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Boeddha Festival 9 febr Open dagen 29 & 30 augustus Capoeira lessen voor Kinderen Flesjmop 2020 Stargate Workshops Touch of Divinity, Tantradagen Sjamanistisch Festival Vrienden van Djoj Cursus Ontspanningsmassage Time Bender Experience Wheel of Consent Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Genietavond Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Biodanza met Monique Sajet Anders Avondje Uit Single Avonden Bodymind Festival 2020 op 22 maart Bewust Ondernemers Netwerk Café


Genietavond, elke week op donderdag