Biodanza Festival
9 februari en 30 maart

Prijs:
Weekend Basiscursus: €210,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €210,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in vier beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 21 jaar op deskundige wijze weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Hierbij helpen minimaal twee ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot heel stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert ook met zorg en aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We werken op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 februari 2019
09:30-17:30
9&10 februari Basiscursus Ontspanningsmassage
za 30 maart 2019
09:30-17:30
30&31mrt Gevorderdencurs. Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reading en Healing Basis en verdieping Bewust in Contact
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Improvisatietheater Bewust in Contact Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Beleef je Lijf Non-dualiteit Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Buitengewoon Djoj Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Single Avonden - Slow Dating Oud & Nieuw Celebration Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Geweldloze Communicatie Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Reading en Healing Basis en verdieping Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Intuïtie & Persoonlijke kracht Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag


Geweldloze Communicatie Festival