Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
6 oktober en 17 november

Prijs:
Weekend Basiscursus: €205,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €205,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in vier beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 21 jaar op deskundige wijze weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Hierbij helpen minimaal twee ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot heel stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert ook met zorg en aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We werken op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.
Deze cursus start begin 2019.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 6 oktober 2018
09:30-17:30
Weekend van 6 en 7 oktober Basiscursus Ontspanningsmassage

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 17 november 2018
09:30-17:30
Weekend van 17 en 18 november Basiscursus Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Sjamanistisch Festival Tantra, bewust in contact
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Cursus Feng Shui Tantra, bewust in contact Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Sjamanistisch Festival Tantric Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Improvisatietheather, Speel je vrij Basiscursus Ontspanningsmassage Je ruimte innemen, improvisatietheather


Improvisatietheather, Speel je vrij