Playful Abundance Tantra workshop
zaterdag 30 maart

Prijs:
Weekend Basiscursus: €210,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €210,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 22 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Daarbij helpen minimaal 2 ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE: NOG 4 PLAATSEN VRIJ!
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Ook ter verkenning of je het echt iets voor je is om meer mee te willen. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert ook met zorg en aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We masseren op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

EEN EIGEN PRAKTIJK OPSTARTEN?
Deze cursussen aangevuld met supervisie en coaching bieden een opstap.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 30 maart 2019
09:30-17:30
30&31mrt Gevorderdencurs. Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Het meisje wat aan de oever verscheen Reading en Healing Basis en verdieping Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Improvisatietheater Basiscursus Ontspanningsmassage Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Stargate workshops DansKlank dagen Biodanza met Monique Sajet Adem & Energie in balans Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Expression of the Art within You


Leren los laten, Jan Bommerez