Cursus Ontspanningsmassage
18 en 19 september

Prijs:
€225,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 23 jaar weekend-massagecursussen in Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Tijdens de cursussen zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is. Je hoeft niet iemand mee te nemen om mee te oefenen, je oefent op je medecursisten.

CURSUS 18/19 SEPTEMBER
In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor gespannen of stijve spieren in nek, schouders en rug. Je oefent met de wisselend zachte tot stevige druk die je geeft, die mede afhankelijk is van de soort techniek en leert om hierin goed af te stemmen op de ontvanger. Er is aandacht voor sfeer, ademhaling, zorgzaamheid, gebruik van olie, contra-indicaties, lichaamshouding en waar je verder op moet letten. Een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We masseren op massagetafels en gebruiken olie op natuurbasis. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

De cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Tevens geschikt als opstart voor een eigen praktijk of voor wie dit wil verkennen, meer informatie hierover op mijn website.

Weekend Basiscursus Massage

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 18 sep 2021
09:30-17:30
18 en 19 sept Weekend Basiscursus Massage
Hillegersberg, Rotterdam
zo 19 sep 2021
09:30-17:00
18 en 19 sept Weekend Basiscursus Massage
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage