Adem & Spieren in Balans
17 nov en 9 feb en 30 mrt

Prijs:
Weekend Basiscursus: €210,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €210,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in vier beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 21 jaar op deskundige wijze weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Hierbij helpen minimaal twee ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot heel stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert ook met zorg en aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We werken op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 17 november 2018
09:30-17:30
17 & 18 nov. Basiscursus Ontspanningsmassage
za 9 februari 2019
09:30-17:30
9&10 februari Basiscursus Ontspanningsmassage
za 30 maart 2019
09:30-17:30
30&31mrt Gevorderdencurs. Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Fascia: anders dan anders Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Playful Abudance Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Buitengewoon Djoj De ontdekking van het ware zelf Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Non-dualiteit Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Adem & Spieren in Balans Improvisatietheater Basiscursus Ontspanningsmassage Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Single Avonden - Slow Dating Sprankeling voor jezelf en je kind Pure Dance Eva Tantra festival 10 november Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Non-dualiteit