Pure Dance | De Vijf Ritmes
5 okt en 16 nov en 18 apr

Prijs:
Weekend Basiscursus: €215,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €215,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 22 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Daarbij helpen minimaal 2 ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE 5&6 okt., 16&17 nov.
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Ook ter verkenning of je het echt iets voor je is om meer mee te willen. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert ook met zorg en aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We masseren op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE; 18 & 19 APRIL 2020
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

EEN EIGEN PRAKTIJK OPSTARTEN?
Deze cursussen aangevuld met supervisie en coaching bieden een opstap.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 5 oktober 2019
09:30-17:30
5 & 6 okt Basiscursus Ontspanningsmassage
za 16 november 2019
09:30-17:30
16 & 17 nov. Basiscursus Ontspanningsmassage
za 18 april 2020
09.30-17.30
18 & 19 april 2020 Gevorderden Curusus Ontspnningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Stargate workshops Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Open Dagen op 31 augustus & 1 september Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Stoelyoga - Yoga voor iedereen Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Kidsstatic Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stoelyoga - Masterclass One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Moeiteloos Succes Ecstatic Summer Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Waar je Hart is, is je Thuis 29 september


Moeiteloos Succes