Improvisatietheather, Speel je vrij
6 oktober en 17 november

Prijs:
Weekend Basiscursus: €205,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat. Weekend Gevorderdencursus €195,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in vier beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 21 jaar op deskundige wijze massagecursussen in centrum Djoj en op mooie locaties in Drenthe. Hierbij helpen minimaal twee ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Ook voor wie er zijn beroep van wil maken. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot heel stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert zorgvuldig en met aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We werken op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 6 oktober 2018
09:30-17:30
Weekend van 6 en 7 oktober Basiscursus Ontspanningsmassage

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 17 november 2018
09:30-17:30
Weekend van 17 en 18 november Basiscursus Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Cursus Feng Shui


Reis naar de rijkdom in jezelf