Single Avonden - Slow Dating
5 oktober en 16 november

Prijs:
€215,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage (weekend)

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 22 jaar weekend-massagecursussen in centrum Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. hierbij helpen 2 ervaren assistenten aanwezig die meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.

2 BASISCURSUSSEN ONTSPANNINGSMASSAGE: 5 & 6 OKT. EN 16 & 17 NOV.
In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor gespannen of stijve spieren in nek, schouders, rug en benen. Je oefent met de wisselende druk die je geeft, die o.a. afhankelijk is van de soort techniek en leert om hierin goed af te stemmen op de wensen van de ontvanger. Er is aandacht voor sfeer, zorgzaamheid, contra-indicaties en er zijn veel praktische tips. We masseren op massagetafels en gebruiken olie op natuurbasis. Een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

VOOR WIE?
De cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren en ervaring is niet nodig. Voor thuis en voor de hobby. Daarnaast geschikt als eerste opstart naar een eigen praktijk of ter verkenning hiervan. Je hoeft niemand mee te nemen, je oefent met medecursisten. Desgewenst kunt je ook als duo komen en enkel met elkaar oefenen.

In aansluiting op deze cursus is er een gevorderdencursus op 18 & 19 april 2020.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 5 oktober 2019
09:30-17:30
5 & 6 okt Basiscursus Ontspanningsmassage
za 16 november 2019
09:30-17:30
16 & 17 nov. Basiscursus Ontspanningsmassage

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Cursus Ontspanningsmassage Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Ecstatic Summer Djoj Kidsstatic Stemexpressie met Marius Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abundance Tantra workshop Biodanza met Monique Sajet Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Genietavond, elke week op donderdag Boeddha Festival 9 febr Moeiteloos Succes Open Dagen op 31 augustus & 1 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Het meisje dat aan de oever verscheen