Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
24, 25 maart en 21, 22 april

Prijs:
Weekend Basiscursus: €190,- Weekend Gevorderdencursus: €195,-

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse en coacher/trainer. Zij is vakkundig opgeleid en geeft sinds 20 jaar op deskundige wijze massagecursussen. Meer dan 3000 cursisten hebben één of meer cursussen bij haar gevolgd. Naast de trainer zijn twee ervaren assistenten aanwezig.

BASISCURSUS
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ook voor wie het wil gaan toepassen binnen een bestaand beroep of er zijn/haar beroep van wil maken. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met technieken uit de klassieke massage. Deze massage kan, afhankelijk van de wensen, van zacht tot zeer stevig gegeven worden. Je leert telkens een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor gespannen spieren in nek, schouders en rug. Je leert zorgvuldig en met aandacht te masseren en er is veel aandacht voor een goede, ontspannen lichaamshouding. Gebruik van olie, contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen komen ook aan bod. Je ontvangt een duidelijke en uitgebreide handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Na afloop ontvang je een certificaat. Je oefent op je medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen. Ervaring is niet nodig.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Beide cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormt een prima basis voor een eigen praktijk.

Bel gerust voor meer informatie.

OPEN LESSEN OP 6 EN 7 JANUARI.
Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 24 maart 2018
09:30-17:30
Basiscursus Ontspanningsmassage Meander
zo 25 maart 2018
09:30-17:00
Basiscursus Ontspanningsmassage Meander
za 21 april 2018
09:30-17:30
Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander
zo 22 april 2018
09:30-17:00
Gevorderdencursus Ontspanningsmassage Meander

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Tantric Djoj