Zomerprogramma
21, 22 november en 13, 14 maart

Prijs:
€225,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website:
www.massagepraktijk.net


Basiscursus Ontspanningsmassage

Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in diverse beroeps-massageopleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 23 jaar weekend-massagecursussen in Djoj en op locaties middenin de natuur in Drenthe. Tijdens de cursussen zijn minimaal 2 ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE: 21/22 NOV. 2020 OF 13/14 MAART 2021
In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor gespannen of stijve spieren in nek, schouders en rug. Je oefent met de wisselend zachte tot stevige druk die je geeft, die mede afhankelijk is van de soort techniek en leert om hierin goed af te stemmen op de ontvanger. Er is aandacht voor sfeer, ademhaling, zorgzaamheid, gebruik van olie, contra-indicaties, lichaamshouding en waar je verder op moet letten. Een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We masseren op massagetafels en gebruiken olie op natuurbasis. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je er thuis zelfstandig mee verder kunt. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

VOOR WIE?
De cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren en ervaring is niet nodig. Voor thuis en voor de hobby. Daarnaast geschikt als eerste verkenning naar een eigen praktijk. Je hoeft niemand mee te nemen om mee te oefenen, je oefent met medecursisten. Je kunt ook als duo komen en enkel met elkaar oefenen.

Weekend Basiscursus Massage

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 21 nov 2020
09:30-17:30
21 en 22 nov Weekend Basiscursus Massage Nog slechts één plaats beschiklbaar
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
zo 22 nov 2020
09:30-17:00
21 en 22 nov Weekend Basiscursus Massage. Nog slechts één plaats beschikbaar
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

Weekend Basiscursus Massage

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 13 mrt 2021
09:30-17:30
13 en 14 maart Weekend Basiscursus Massage
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
zo 14 mrt 2021
09:30-17:00
13 en 14 maart Weekend Basiscursus Massage
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Kerstbiodanza Floating By Djoj
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
[email protected]
Kitty Middelham op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Kerstbiodanza Vijf Ritmes - Pure Dance Heart of  Men Mannengroep Schilder Workshops Ecstatic summer Djoj Wheel of Consent Sensual tantric lifestyle Zomerprogramma Tantrisch Genieten Zomereditie Bewust Ondernemers Netwerk Café Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Ontspanningsmassage Vrienden van Djoj One Tribe Biodanza Zomeravonden Open dag Oud & Nieuw Celebration Floating By Djoj Alles is liefde Biodanza Festival 2 januari 2021 Anders Avondje Uit AAU Single avonden Zomerprogramma de Quist Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza jaargroep met Brenda Biodanza met Monique Sajet Meet up


Vijf Ritmes - Pure Dance