Dans de vijf Ritmes
7 sep en 5+26 okt en 7 dec

Prijs:
€ 20,- incl. flesje water. Indien dit je eerste AUM is wordt je uiterlijk om 18:30 verwacht.

Download informatie

AUM

De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.

Maandelijks verzorgd een medewerker van de Humaniversity de AUM.

De AUM geeft energie, verlost je van spanningen en stress, geneest ‘oude’ pijn, is gezond voor lichaam en geest en helpt je om in contact te komen met je kracht, vitaliteit en seksualiteit.

Meedoen aan de AUM is een intense ervaring. Het effect na afloop is verschillend, over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en opgeruimd.

Programma AUM in Djoj:
18.30 uur : Intake 'First time' Aumers
19.00 uur : Uitleg AUM
19.30 uur : Indansen en ontmoeten
20.00 uur: The Awareness Understanding Meditation)
22.30 uur : Samen naborrelen.

Tip: Neem een of twee extra t-shirts mee en een waterbidon!
N.B. Zorg dat je op tijd bent, de kassa is tot 19.15 geopend, daarna is deelname niet meer mogelijk.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 7 september 2018
19.00-23.00
vr 5 oktober 2018
19.00-23.00
vr 26 oktober 2018
19.00-23.00
vr 7 december 2018
19.00-23.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Reading en Healing Basis en verdieping
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Cursus Feng Shui Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Adem & Spieren in Balans Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact


Adem & Spieren in Balans