Expression of the Art within You
6, 13 en 20 maart

Prijs:
€145,- voor 10 lessen incl. thee en handouts. Max 12 deelnemers.

Website:
www.streamwinner.com


Vipassana meditatie 10x intro

De introductiecursus Vipassana meditatie geeft je de beginselen van deze Boeddhistische meditatievorm die meer dan 2500 jaar geleden is ontstaan. De hedendaagse aandachtsmeditatie (mindfulness) is ontleent aan deze oude meditatievorm. Je maakt kennis met de methode / techniek van Vipassana meditatie en doet voldoende ervaring op om te kunnen beoordelen of dit is wat je zoekt.

Vipassana betekent inzicht - daarom ook wel de naam inzichtsmeditatie. Inzicht waarin?
Inzicht in jezelf, in het werken van de zintuigen, de geest en de daaruit voortvloeiende gevolgen.
Deze meditatievorm is gericht op het dagelijks leven. Vandaar dat er ook 4 vormen/houdingen zijn die we praktiseren; zitten - lopen - liggen en staan. In de cursus beperken we ons veelal tot de twee eerste houdingen.

De lessen zullen heel praktijkgericht zijn; doen! Natuurlijk zal er stil gestaan/gezeten worden bij Hoe, Wat en Waarom? En nog meer bij de vragen en ervaringen die de meditatie je oplevert.
Stil gaan zitten is voor velen al een opgave. Men dient zich dan ook te realiseren dat dit slechts het begin is van een weg die tot wijsheid kan leiden. Toewijding, doorzetten en nieuwsgierigheid zijn nodig om deze meditatievorm goed te gaan ervaren. Natuurlijk zal vanaf het begin de begeleiding er op gericht zijn om je comfortabel te laten voelen en te laten ervaren dat Vipassana een geschenk kan worden voor je verdere weg.

De juiste begeleiding is hierin een belangrijke factor. Humor, inlevingsvermogen en een lange praktijkervaring van de begeleider geven deze avonden een fijne vorm om kennis te maken met Vipassana/Inzichtsmeditatie. Beginners en mensen met wat ervaring zijn welkom.

Vipassana meditatie op 10 woensdagavonden

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 maart 2019
19:30-21:30
Vipassana 10 woensdagavonden
wo 13 maart 2019
19:30-21:30
Vipassana 10 woensdagavonden
wo 20 maart 2019
19:30-21:30
Vipassana 10 woensdagavonden

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Biodanza Festival Stargate workshops Adem & Energie in balans Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Expression of the Art within You Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Improvisatietheater Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Open Dagen op 31 augustus & 1 september Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf DansKlank dagen Playful Abundance Tantra workshop Reading en Healing Basis en verdieping Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Het meisje wat aan de oever verscheen Leren los laten, Jan Bommerez Non-dualiteit


Sprankeling voor jezelf en je kind