Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Prijs:
3 avonden voor 55 euro. Losse deelname € 22,50 per avond. Losse deelname op 13 en 20 september is alleen mogelijk voor mensen die ook de eerste avond zijn geweest of al eerder een QLB cursus met Taetske hebben gedaan.

Website:
www.tsuki.org


Quantum Light Breathmeditatiecursus

Zoek je rust? Ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Hou je van muziek? Dan is dit de meditatievorm voor jou!

De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vast geraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij. De innerlijke deur naar wie je werkelijk bent opent.

Deze meditatievorm is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), een 20ste eeuws mysticus en grondlegger van het Clarity Proces. Hij ontdekte dat als de principes van Vipassana worden gecombineerd met diep ritmisch en bewust ademhalen, het iemand lijnrecht in de ervaring van eenheid kan brengen zonder uren per dag in stilte te hoeven mediteren.

De cursus wordt gegeven door Taetske Kleijn. Ze was leerling van Jeru gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van live QLB’s aan haar over.

Wat kan je van de QLB verwachten?
- meer in het nu zijn
- beter contact met je emoties
- meer rust en helderheid
- meer energie
- verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Zin in meer Helderheid? 2, 3 en 4 november 2018 geeft Taetske een Clarity Driedaagse in Djoj.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abudance De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza Festival Non-dualiteit Adem & Spieren in Balans Playful Abudance Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Stargate workshops Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Oud & Nieuw Celebration Tantra festival 10 november Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Leren los laten, Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva


Biodanza Festival