Biodanza met Monique Sajet
zondag 19 april

Prijs:
€27,50,- incl. koffie en thee

Website:
www.tijntouber.com


Time Bender Experience

ONTSLUIT JE POTENTIEEL & WORDT EEN TIME BENDER
Prikkelende beelden, opzienbarende onthullingen, nieuwe inzichten en prachtige songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie Touber nemen je in anderhalf tot twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.

Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen die van belang zijn om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn's nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Maar: er is ook werk aan de winkel. Laat je inspireren door Time Bender om je verborgen potentieel te ontsluiten. Laat Time Bender je meenemen tijdens deze magische voorstelling om je frequentie te verhogen, de innerlijke technologie van je hart te activeren, verstikkende patronen los te laten, je ziel-missie te gaan zien en de tijd in je voordeel te buigen. Ofwel: wordt een Time Bender en help jezelf en de mensheid naar een nieuwe fase te evolueren.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 19 april 2020
14.00-16.00
Geannuleerd.


Vrienden van Djoj