Stargate workshops
27, 29 augustus en 10 oktober

Prijs:
€450,- voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. kennismakingsgesprek, werkboek, een App met audio-opnames om thuis mee te oefenen, een stiltedag en een nagesprek. Met aanvullende verzekering bij o.a. VGZ kun je bij burn-out klachten de kosten tot €350,- vergoed krijgen. Zie mijn website voor meer informatie.

Website:
www.altijdmindful.nl

Download informatie

8-weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Mindfulnesstraining en compassietraining (MBCL) door ervaren onderwijsprofessional

Vroeg of laat krijgen we in ons leven allemaal te maken met stress. Op ons werk, in onze relaties, omdat we terugkerende sombere gedachten hebben of omdat ons lichaam niet functioneert zoals we graag zouden willen.

Ook door veel te veel te ‘moeten’ ervaren we rusteloosheid, angst, slapeloosheid, hartkloppingen en allerlei soorten pijn. Veel mensen zijn ziek van de stress. Je leest zelfs over tieners met een burn-out!

Aan de primaire oorzaken van stress is niet zoveel te doen, ze horen bij het leven. We kunnen vervelende gebeurtenissen, pijn of negatieve gedachten nooit volledig uitbannen. Maar je kunt wél leren je op een andere manier te verbinden met die gedachten, gevoelens en lichaamssensaties.

In de mindfulnesstraining leer je je eigen ervaring tegemoet te treden met een open houding van aanvaarding en erkenning, ook al is de ervaring onaangenaam. Daardoor ontstaat er een zekere ontspanning en ga je steeds beter zien wat je écht nodig hebt.

Mensen die een achtweekse hebben gevolgd geven aan zich beter te kunnen concentreren, minder te piekeren, beter te slapen en beter in staat te zijn hun grenzen te bewaken. Daarnaast worden afname van de klachten, een positiever beeld van zichzelf en hun omgeving, meer energie en een algehele verbetering van de kwaliteit van leven gerapporteerd.

Praktisch
Kosten bedragen €450 voor acht bijeenkomsten van 2½ uur, incl. voorgesprek, werkboek, een App met audio om te oefenen en een stiltedag. De training wordt gegeven door Anette Plinck (1971), VMBN cat.1 bevoegd mindfulnesstrainer, compassietrainer (MBCL reg. A), jongerentrainer en docent biologie.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 27 augustus 2018
19:30-22:00
Achtweekse mindfulnesstraining (MBSR)
wo 29 augustus 2018
09:30-12:00
Achtweekse mindfulnesstraining (MBSR)
wo 10 oktober 2018
19:30-22:00
Achtweekse (zelf)compassietraining (MBCL)

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Anette Plinck
Altijd Mindful


Telefoon:(06) 43 06 92 56
www.altijdmindful.nl
anette@altijdmindful.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra festival 10 november Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 De ontdekking van het ware zelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Faciafit Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage Tantra, bewust in contact Adem & Spieren in Balans Cursus Feng Shui Stargate workshops Playful Abudance Reis naar de rijkdom in jezelf


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!