Floating By Djoj
Prijs:
€450,- voor negen bijeenkomsten van 2½ uur, incl. kennismakingsgesprek, werkboek, een App met audio-opnames om thuis mee te oefenen, een stiltesessie en een nagesprek. Met aanvullende verzekering bij o.a. VGZ kun je bij burn-out klachten de kosten tot €350,- vergoed krijgen. Zie mijn website voor meer informatie.

Website:
www.altijdmindful.nl


8-weekse compassietraining (MBCL)

De MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) training is een zorgvuldig opgezette en wetenschappelijk onderbouwde training die een vervolg of verdieping kan bieden op de klassieke mindfulnesstraining (MBSR) en met name voortborduurt op de kwaliteiten mildheid en vriendelijkheid. In de eerste plaats voor jezelf.

Heel geschikt dus als je bv. last hebt van perfectionisme, een negatief zelfbeeld, gevoelens van schuld of schaamte, en/of een strenge 'innerlijke criticus'.

Wellicht is er iets dat je moeilijk vindt om te accepteren, en waarin je in plaats van verzet of boosheid eigenlijk (zelf)compassie nodig hebt. Of als je gewoon wat aardiger wilt zijn tegen jezelf, je beoefening weer wat op wilt frissen, de steun van een groep wel weer even kunt gebruiken, etc. etc. Kortom: om weer een stap te zetten beter voor jezelf te zorgen, om over jezelf te leren, dichter bij jezelf te komen.

De training bestaat net als de MBSR uit negen sessies, verspreid over drie maanden. Soms zit er een week tussen, omdat er best veel oefeningen zijn en de training ook wat meer theorie bevat (en onder andere ook schrijf- en reflectie-oefeningen), zodat je de tijd hebt om alles een beetje uit te proberen en je ook wat achtergrondinformatie kunt lezen.

Praktisch:
Voorwaarde voor deelname is dat je eerder een mindfulnesstraining hebt gevolgd. Kosten bedragen €450 voor negen sessies van 2½ uur, incl. voorgesprek, werkboek, een App met audio om te oefenen en een stiltesessie. De training wordt gegeven door Anette Plinck (1971), VMBN cat.1 bevoegd mindfulnesstrainer, compassietrainer (MBCL reg. A), jongerentrainer en docent biologie.

Meer info:
https://www.compassietraining.nl/compassietraining/


Floating By Djoj