Adem & Spieren in Balans
Prijs:
€199,- 8-weeksetraining. Voor de open lessen kan je gebruik maken van de inschrijfmogelijkheid van Centrum Djoj, hieronder.

Website:
www.yesmindfulness.nl

Link naar inschrijven/betalen


Mindfulness voor kinderen

Kinderen en jongeren krijgen veel prikkels te verwerken en moeten aan steeds meer eisen voldoen. Ze zijn bijvoorbeeld doorlopend online en gewoon even niets doen of ontspannen is lastig. Hun hoofd is te vol, ze raken gemakkelijk overprikkeld en hebben moeite met concentreren. Regelmatig wordt er tegen ze gezegd: “Let eens op je werk!” of “Je moet je beter concentreren.” Maar we leren ze niet hoe ze dat kunnen doen. Door de training leren zij de aandacht te focussen.
Een mindfulnesstraining is geen snelle, makkelijke manier om problemen op te lossen, het vereist namelijk regelmatige oefening. Maar hoe fijn is het, om al op jonge leeftijd te leren naar jezelf te luisteren en daar op te vertrouwen? Voelen wanneer je over je eigen grenzen of die van een ander gaat. Zo kun je andere, bewustere keuzes in je leven maken.

Bij voldoende aanmeldingen start een 8-weekse training voor kinderen per leeftijdscategorie.
Geef je op via www.yesmindfulness.nl als je tussen 4-15 jaar bent en een training wil volgen.

Voor de open lessen kan je gebruik maken van de inschrijfmogelijkheid van Centrum Djoj, linksonder.

Vul op mijn website het contactformulier in, dan start er misschien binnenkort een groep voor jou!

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Feng Shui Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Dans De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Je ruimte innemen, improvisatietheather Improvisatietheather, Speel je vrij Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Basiscursus Ontspanningsmassage Cursus Feng Shui


Ecstatic Dance (original)