Kidsstatic
Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 265 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders; leerkrachten en groepsleiders is deze training passend. Start: maandagavond 6 mei

De kinder- en jongerentrainingen starten op 8 mei. Deelnemers leren hun aandacht versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot op afwisselende en speelse wijze de concentratie, balans en zelfvertrouwen.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen
- 8-10 jaar (evt. met ouders)
- 11-14 jaar
- 15-21 jaar

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat: www.feelmindfulness.n


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez