Single Avonden - Slow Dating
Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 280 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders; leerkrachten en groepsleiders is deze training passend.
Start: maandagavond 4 februari.

In de kinder- en jongerentrainingen leren deelnemers hoe ze hun aandacht kunnen versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot de concentratie, balans en zelfvertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen 8-10 (evt. met ouders) en 10-12 jaar op woensdagmiddag en voor 12-15 en 15-21 jaar op woensdagavond. Een proefles volgen is mogelijk.

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat: www.feelmindfulness.nl

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust Ondernemers Netwerk Café
Over de trainer
Monique Wijsman
Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders


Telefoon:06-28261761
www.feel-mindfulness.nl
info@feel-mindfulness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Leren los laten, Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Buitengewoon Djoj Het meisje wat aan de oever verscheen Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Expression of the Art within You Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stargate workshops Biodanza Festival Reading en Healing Basis en verdieping Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Sprankeling voor jezelf en je kind Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Improvisatietheater Adem & Energie in balans Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag One Tribe Biodanza zomeravonden Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Biodanza met Monique Sajet


Genietavond, elke week op donderdag