Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei
Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 280 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders; leerkrachten en groepsleiders is deze training passend.
Start: maandagavond 4 februari.

In de kinder- en jongerentrainingen leren deelnemers hoe ze hun aandacht kunnen versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot de concentratie, balans en zelfvertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen 8-10 (evt. met ouders) en 10-12 jaar op woensdagmiddag en voor 12-15 en 15-21 jaar op woensdagavond. Een proefles volgen is mogelijk.

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat: www.feelmindfulness.nl

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Adem & Energie in balans Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Monique Wijsman
Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders


Telefoon:06-28261761
www.feel-mindfulness.nl
info@feel-mindfulness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Adem & Energie in balans Non-dualiteit Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza Festival DansKlank dagen Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Expression of the Art within You Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza met Monique Sajet Sprankeling voor jezelf en je kind Improvisatietheater Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Basiscursus Ontspanningsmassage Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Playful Abundance Tantra workshop


Leren los laten, Jan Bommerez