Pure Dance Eva
6 februari

Prijs:
Kinderen: 180 € Jongeren: 195 € Ouders 280 € Kortingsmogelijkheden als ouder en kind een training afnemen

Website:
www.feel-mindfulness.nl


8 weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Feel organiseert speciaal voor kinderen, jongeren en ouders trainingen in mindfulness vanuit de Academie voor Mindful Teaching. U kunt hieronder lezen over de verschillende trainingen die Feel aanbiedt.

In een mindfulnesstraining speciaal voor ouders ervaar je hoe je meer rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap. De combinatie van werk en gezinsleven kan veel van je vragen. Veel ouders hebben weleens het gevoel 'geleefd' te worden. Deze training versterkt balans en zelfbewustzijn en leert je meer in het moment te zijn. Je ervaart meer echte aandacht voor jezelf en je kinderen. Onderwerpen als; omgaan met gevoelens, gedachten, grenzen, communiceren, stress, vertrouwen en loslaten komen aan bod.

De training is zowel geschikt voor deelnemers die nog geen mindfulnesstraining gedaan hebben, als voor mensen die op zoek zijn naar verdieping m.b.t. de opvoeding. Ook voor professionele opvoeders zoals leerkrachten en groepsleiders is deze training passend.

In de kinder- en jongerentrainingen leren deelnemers hoe ze hun aandacht kunnen versterken, omgaan met lastige gevoelens, stress en een hoofd vol gedachten. Een training vergroot de concentratie, balans en zelfvertrouwen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in de leeftijdsgroepen 8-10 (evt. met ouders) en 10-12 jaar op woensdagmiddag en voor 12-15 en 15-21 jaar op woensdagavond. Een proefles volgen is mogelijk.

De trainingen worden gegeven door Monique Wijsman. Zij is naast haar werk in het onderwijs een gespecialiseerd mindfulnesstrainer in opvoeding en onderwijs.

Meer data van trainingen, mogelijkheden in het onderwijs of mindfulness op maat zijn te vinden op www.feelmindfulness.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 6 februari 2019
15:00-16:15
les 1 voor kinderen van 8-10 jaar
wo 6 februari 2019
16:30-17:45
les 1 voor kinderen van 10-12 jaar
wo 6 februari 2019
19:00-20:15
les 1 voor kinderen van 12-15 jaar
wo 6 februari 2019
20:30-22:00
les 1 voor jongeren van 16-21 jaar

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Monique Wijsman
Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders


Telefoon:06-28261761
www.feel-mindfulness.nl
info@feel-mindfulness.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Fascia: anders dan anders Beleef je Lijf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance Eva Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Boeddha Festival 3 febr Basiscursus Ontspanningsmassage Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Sprankeling voor jezelf en je kind Leren los laten, Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Oud & Nieuw Celebration Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Adem & Spieren in Balans Geweldloze Communicatie Festival Biodanza Festival Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust in Contact Buitengewoon Djoj


Basiscursus Ontspanningsmassage