Sjamanistisch Festival
OP AFSPRAAK.
zondag 28 oktober

Prijs:
€ 80,- per workshop excl. koffie/thee/lunch. Lunch kun je eventueel op de dag zelf te bestellen aan de bar van Centrum Djoj. Na inschrijving ontvang je van ons de betaalinformatie. Als de betaling ontvangen is, krijg je een bevestiging en is de reservering definitief!

Website:
www.tewanka.com


Indiaanse Fluit dagworkshop

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael Telapary ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Klik op "download informatie" voor meer uitleg.

Fluiten en toebehoren die tijdens de workshops worden aangeschaft hebben 10% korting, contante betaling.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 28 oktober 2018
09:00-16:00
Alleen op afspraak.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abudance Adem & Spieren in Balans Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Basiscursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Reading en Healing Basis en verdieping Faciafit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Pure Dance Eva Tantra festival 10 november Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra, bewust in contact De ontdekking van het ware zelf Sjamanistisch Festival Leren los laten, Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating


Faciafit