Open dagen 29 & 30 augustus
OP AFSPRAAK.
zondag 23 februari

Prijs:
€ 80,- per workshop excl. koffie/thee/lunch. Lunch kun je eventueel op de dag zelf bestellen aan de bar van Centrum Djoj. Na inschrijving ontvang je van ons de betaalinformatie. Als de betaling ontvangen is, krijg je een bevestiging en is de reservering definitief!

Website:
www.tewanka.com


Indiaanse Fluit dagworkshop

De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig! Tijdens de workshop zal Michael Telapary ook de hele dag door meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.

De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen op de Indiaanse fluit.

Klik op "download informatie" voor meer uitleg.

Fluiten en toebehoren die tijdens de workshops worden aangeschaft hebben 10% korting, contante betaling.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 23 februari 2020
10:00-16:00
Alleen op afspraak.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boddymind Festival 2020 op 22 maart Anders Avondje Uit
Over de trainer
Michael Telapary
Tewanka


Telefoon:0622205690
Mobiel:0622205690
www.tewanka.com
michaeltelapary@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Vijf Ritmes - Pure Dance Anders Avondje Uit Capoeira lessen voor Kinderen Bodymind Festival 2020 op 22 maart Bewust Ondernemers Netwerk Café Sjamanistisch Festival Stargate Workshops Biodanza met Monique Sajet Open dagen 29 & 30 augustus Moondance Time Bender Experience Touch of Divinity, Tantradagen Boeddha Festival 9 febr Single Avonden Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Flesjmop 2020 Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Vrienden van Djoj Genietavond Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht


Sjamanistisch Festival