Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
vrijdag 26 oktober

Prijs:
€15,-

Website:
www.facebook.com


Chanten met The peaceSinger!

PeaceConcerts organiseert concerten met live muzikanten die zich toeleggen op en een uiting zijn van mystieke,devotionele,meditatieve muziek.
Dit raakt diepe schoonheid en stimuleert welzijn.
In samenwerking met Djoj organiseren wij een chant avond met de PeaceSinger.

The Peacesinger, zanger en muzikant Alexander van Breemen (The Road Ahead van City to City) die in Nâm zijn inspiratie vond.
"Creëer Wel-Zijn voor de wereld waarin je leeft en daarmee ook jezelf."

Sinds de oudheid weet men in tal van culturen dat de mens onlosmakelijk verbonden is met zijn omgeving. Als transcendentaal wezen deelt u in een onkenbare Eenheid en daar ligt de sleutel tot Wel-zijn.

Om die omgeving zo goed mogelijk van dienst te zijn en om zichzelf er continu aan te herinneren, bestaan er ethiek, rituelen en gebruiken. In verbinding resulteert het gebruik hiervan zowel in een Wel-zijn van de wereld, als in onszelf.

Regelmatig afstemmen in 'Awareness' zorgt ervoor dat u beter om kunt gaan met ongemak, stress, ingrijpende situaties, ziekte en om het geheel waarin wij leven als vanzelf in vreugde, compassie en liefde te dienen. Nâm Chanting is een diep en vreugdevol delen in dat wat ons allen verbindt open voor mensen van alle culturen en achtergronden.

Je kunt me mailen voor meer informatie!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 26 oktober 2018
20:00-22:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Feng Shui Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Rene Verlaan
PeaceConcerts en Mantra zingen


Telefoon:0152130789
Mobiel:0653107999
www.facebook.com
r-verlaan@hotmail.com
Rene Verlaan op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Je ruimte innemen, improvisatietheather Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij De ontdekking van het ware zelf Faciafit Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans Tantra, bewust in contact Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Cursus Feng Shui Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag


Dans De Vijf Ritmes